Experiències

VISITA GRAND CRU

Un tast dels seus millors vins
Tast de vins Priorat

Preu: 100,00€ per adult

Reservar

Una visita molt completa a una de les finques més boniques del Priorat. Comença amb un tour en 4x4 per descobrir el paisatge de les cinc valls que formen Mas d'en Gil. Segueix al celler històric on es fa la ciriança dels vins amb barriques de fusta, foudres i dipòsits de ciment. Tast de sis vins, entre ells el Clos Fontà, un dels 12 vins de finca Qualificada per l'INCAVI, la màxima distinció d'un vi a Catalunya. Gaudeix també d'un tast d'oli d'oliveres centenàries, i d'un vinagre artesanal de vi amb soleres. La reserva mínima és de dues persones.

Com arribar-hi?

Finca Mas d'en Gil, s/n, TP-7101, km 4, - 43738 Bellmunt del Priorat
Google Maps
Preu: 100,00€ per adult

Reservar

Mas d'en Gil

Vins de romàntics naturalistes

Mas d'en Gil és un paratge on somiar a envellir sense pressa, on la vida transcorre amb calma, on una mula anomenada Clara pentina les cobertes vegetals. A Mas d'en Gil totes les coses tenen nom, inclosa la furgoneta, que es diu Mònica. És el tarannà de la Marta Rovira, la quarta generació d'una finca històrica del Priorat, situada a Bellmunt, que elabora vins fins clàssics des del 1860. Són 35 hectàrees, amb boscos de pi mediterrani, alzinars, oliveres centenàries, avellaners i vinyes certificades en ecològic, que es treballen amb viticultura biodinàmica des del 2008.

Celler Priorat Priorat

Priorat

Terra de vins DOQ Priorat i DO Montsant

El Priorat és la zona de vins més admirada de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Priorat, terra indòmita i aparador d'història del vi. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Priorat, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials