Experiències

PASSEIG AMB TAST DE TRES VINS

Descobreix la història de Mas Doix
Tast de vins Priorat

Preu: 30,00€ per adult

Reservar

Visita el celler de Poboleda. Una construcció integrada entre turons de llicorella. Passeja per les vinyes més properes, mentre t'expliquen com treballen la terra i com elaboren els vins. Visita el celler. Tasta els vins de Mas Doix en una espectacular sala amb vistes a la Serralada del Montsant. Gaudeix dels vins negres Les Crestes i Salanques i el blanc Murmuri. Hi ha descomptes per a grups de 7 a 12 persones.

Com arribar-hi?

Carretera T-702, Km. 4 - 43376 Poboleda
Google Maps
Preu: 30,00€ per adult

Reservar

Mas Doix

L'expressió dels vins de Poboleda

Mas Doix és un dels cellers més reconeguts del Priorat. Situat a Poboleda, el projecte busca "retornar al poble l'expressió dels vins de qualitat", en paraules d'un dels copropietaris, Valentí Llagostera. Tot i que el celler es va fundar el 1998, algunes de les seves vinyes són de les més velles del Priorat. La vinya del Tossal d'en Bou, un impressionant amfiteatre de llicorella, té plantats els ceps de carinyena que donen nom a un dels vins més icònics del celler, el “1902 Tossal d’en Bou”, un monovarietal de Carinyena, un dels tres vins reconeguts amb la màxima distinció d'Els Noms de la Terra per a la DOQ Priorat: vi de Gran Vinya Classificada. 
 

Celler Priorat Priorat

Priorat

Terra de vins DOQ Priorat i DO Montsant

El Priorat és la zona de vins més admirada de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Priorat, terra indòmita i aparador d'història del vi. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Priorat, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials