L’experiència Maridatge gourmat amb 3 vins al CIM de la Malvasia de Sitges és una activitat de tast i maridatge al Penedès recomanada per ENOTURISTA.
La visita Llegat Llopis Gourmet és una experiència enogastronòmica del CIM de Sitges, l'espai d'enoturisme del Celler de l'Hospital. En aquesta visita podràs conèixer de primera mà la increïble història de Manuel Llopis i de Casades, el diplomàtic sitgetà que va llegar el seu celler i les darreres vinyes amb la varietat de Malvasia de Sitges a l'Hospital de Sant Joan, perquè aquesta varietat identitària de Sitges no es perdés.
La visita inclou l'accès al Corral de la Vila, construït el segle XVIII, i el complex modernista de l'Hospital, on a partir de 1935 es va traslladar el llegat de Llopis, que va permetre mantenir la varietat viva fins avui. La visita inclou el tast de tres vins del celler, d'un piscolabis, i d'un assortiment d'embotits, o una selecció de formatges afinats a l'Obrador de Xerigots.
Aquests col·lectius tenen dret a preu reduït de 27,50 €
Divendres, de 17:00 a 20:00h*.
Dissabtes, de 11:00 a 14:30h.
i de 17.00 a 20:00h.
Diumenges, de 11:00 a 14:30h.
*De l'1/11 al 31/3 tanca a les 19:00h*.
IDIOMES
Català, castellà i anglès
RESERVA PRÈVIA
Imprescindible.
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?
En tren, des de Barcelona, uns 38 minuts.
Estació de Sants - Sitges (Línia R2 Sud de Rodalies Renfe), 32 minuts.
Des de l'Estació de Sitges al CIM, uns 5 minuts a peu.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 40 minuts.
Des de Vilafranca del Penedès, uns 28 minuts.
Des de Sant Sadurní d'Anoia, uns 30 minuts.