L'esmorzar maridatge és la visita més deliciosa del celler Josep Foraster de Montblanc. La visita comença asseguts a taula, a l'espai Trepat del celler, amb vistes a les vinyes. La família us ha preparat productes de la Conca de Barberà, com botifarra blanca i negra, llonganissa, formatge, pa amb tomàquet regat amb l'oli de Mas Foraster, olives, ametlles i avellanes, maridats amb els vins de Josep Foraster. Després, fareu un tomb per les vinyes ecològiques, on descobrireu les varietats més arrelades, com el Trepat i el Macabeu. Acabareu amb una visita al celler.
Totes les visites s'han de concertar abans.
Dissabtes, diumenges i festius, 11:00 i 13:00h.
Dies laborables, concretar.
Català i castellà
Imprescindible.
Per telèfon al (+34) 977 86 02 29.
Per correu a jf@josepforaster.com.
Des de Barcelona, 1:30 h.
Des de Tarragona,
Des de Montblanc, uns 3 minuts.
Aparcament gratuït a l'interior del celler, amb capacitat per 20 vehicles.
En tren de Barcelona a Montblanc, 1:30 h.
Estació de Barcelona-Sants Regional Express fins a Montblanc.
De l'estació al celler hi ha uns 15 minuts a peu.
El celler Josep Foraster de Montblanc és un dels més recomanables per visitar de la Conca de Barberà. L'enoturisme a Mas Foraster és una experiència única. Situat a les rodalies de Montblanc, fora de les muralles que envolten la ciutat històrica, s'hi pot arribar fàcilment a peu des del centre o amb cotxe. La masia està envoltada de les vinyes de la família. La visita és ideal per assaborir vins de les varietats més arrelades, com el Trepat en vins negres i rosats, o la Macabeu en vins blancs.
La Conca de Barberà és una important zona vinícola de Tarragona. Fes una escapada d'enoturisme a la Conca de Barberà, on tastar la varietat Trepat en vins i caves. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Conca, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Conca de Barberà.