Experiències

VISITA WINE LOVER

Tasta vins dels dipòsits
Experts i winelovers Terra Alta

Preu: 30,00€ per adult

Reservar

Viu la visita adreçada als amants del vi, on podràs tastar directament dels dipòsits, on s'està vinificant el vi. Una experiència d'enoturisme on saber de primera mà les tècniques de vinificació i de criança dels vins del celler. Abans descobriràs les varietats de raïm que hi ha plantades a la finca, passejaràs per les vinyes centenàries que hi ha a la finca de Lo Grau de l'Inquidisor, i descobriràs un projecte mediambiental de recuperació d'espècies vegetals i animals autòctons. Al final, tastaràs quatre dels vins més emblemàtics del celler: La Xalamera, La Serra Blanc, La Serra Negre i Lo Grau de l'Inquisidor

Visita mínima de 4 persones.

* El preu de la visita inclou un descompte de 5€ per a la compra de vins.

Com arribar-hi?

Finca “El Grau de l’Inquisidor” Crta. N-420 Km. 798 - 437860 Gandesa
Google Maps
Preu: 30,00€ per adult

Reservar

Herència Altés

El celler de la biodiversitat de la Terra Alta

El celler Herència Altés és un dels més moderns i sostenibles de la Terra Alta. Situat als afores de Gandesa, a la finca de Lo Grau de l'Inquisidor, a dos minuts en cotxe de la capital de la comarca, i a tocar del jaciment ibèric del Coll del Moro, un dels més ben conservats de l'Estat. Herència Altés és un projecte familiar format per Núria Altés i Rafael de Haan, que des del 2010 elabora vins frescos i elegants. Les visites d'enoturisme (vegeu l'apartat EXPERIÈNCIES) són originals i ben estructurades perquè gaudiu dels seus vins multipremiats mentre assaboriu l'autenticitat del projecte.

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials