Experiències

AL RITME DE LA GARNATXA BLANCA

Doctora't en la varietat estrella de la Terra Alta
Tast de vins Terra Alta

Preu per adult: 25.00€.

Reservar

La Garnatxa Blanca és el raïm més emblemàtic de la Terra Alta, on hi ha plantades un terç de tota la producció mundial. A la Finca de Lo Grau de l'Inquisidor, passejaràs per vinyes centenàries de Garnatxa Blanca. Veuràs com el cultiu de les vinyes ha modelat històricament el paisatge i la gent de la comarca. Descobriràs com una única varietat pot oferir una gran versatilitat, des de vins blancs joves, amb criança o brisats (una de les grans tradicions de la Terra Alta). Tastaràs cinc vins elaborats amb aquesta varietat: Garnatxa Blanca, Benufet, La Serra blanc, Llunari i el brisat Trementinaire.

Visita mínima de 4 persones.

* El preu de la visita inclou un descompte de 5€ per a la compra de vins.

Com arribar-hi?

Finca “El Grau de l’Inquisidor” Crta. N-420 Km. 798 - 437860 Gandesa
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Des de Barcelona amb autobús Hife, unes 3 hores. Parades a Illa Diagonal i Palau Reial fins a Gandesa. Des de Gandesa, agafeu un taxi.

De dilluns a divendres.

Des de Barcelona, sortides a les 7:50, arribada 11:10h. i a les 15:30, amb arribada a les 19:10 h.

Des de Gandesa, sortida a les 6:50 i arribada a les 10:50 h.

Caps de setmana, consultar horaris.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, unes 2 hores.

Des de Tarragona, 1 hora.

Des de Gandesa, 5 minuts.

Preu per adult: 25.00€.

Reservar

Herència Altés

El celler de la biodiversitat de la Terra Alta

Visita al celler Herència Altés de Gandesa, amb tast de vins ecològics de garnatxa, pícnics, gastronomia i activitats d’enoturisme a la Terra Alta. El celler Herència Altés és un dels més moderns i sostenibles de la Terra Alta. Situat als afores de Gandesa, a la finca de Lo Grau de l'Inquisidor, a dos minuts en cotxe de la capital de la comarca, i a tocar del jaciment ibèric del Coll del Moro, un dels més ben conservats de l'Estat. Herència Altés és un projecte familiar format per Núria Altés i Rafael de Haan, que des del 2010 elabora vins frescos i elegants, entre ells un Vi de Finca Qualificada, La Serra blanc

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials