Experiències

MOS DE PARATGE

Tasta la Terra Alta entre vinyes centenàries
Tast i gastronomia Terra Alta

Preu per adult: 22.00€.

Reservar

Descobreix el projecte mediambiental del celler Herència Altés mentre fas un pícnic amb productes típics de la zona, tastant un dels seus vins. La visita inclou un mapa senyalitzat de la finca, amb un itinerari fitat i un interessant llibret explicatiu de l'enorme riquesa cultural, mediambiental i paisatgística de la finca de Lo Grau de l'Inquisidor. El celler us proporciona una cistella, amb el menjar molt ben envasat, una ampolla de vi per a dues persones, i unes estovalles. Podeu escollir el lloc que vulgueu per degustar el paisatge. Hi ha molts espais condicionats per garantir la comoditat dels visitants. Les vistes són espectaculars. Aquesta experiència és lliure, però té un horari limitat màxim: de les 11:00 a les 15:00h. 

Visita mínima de 2 persones.

Els preus varien en funció de l'edat:
De 12-18 anys: 12,00 €
Menors de 12 anys: 8,00€

Hi ha opcions de menús infantil i vegans

Com arribar-hi?

Finca “El Grau de l’Inquisidor” Crta. N-420 Km. 798 - 437860 Gandesa
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Des de Barcelona amb autobús Hife, unes 3 hores. Parades a Illa Diagonal i Palau Reial fins a Gandesa. Des de Gandesa, agafeu un taxi.

De dilluns a divendres.

Des de Barcelona, sortides a les 7:50, arribada 11:10h. i a les 15:30, amb arribada a les 19:10 h.

Des de Gandesa, sortida a les 6:50 i arribada a les 10:50 h.

Caps de setmana, consultar horaris.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, unes 2 hores.

Des de Tarragona, 1 hora.

Des de Gandesa, 5 minuts.

Preu per adult: 22.00€.

Reservar

Herència Altés

El celler de la biodiversitat de la Terra Alta

Visita al celler Herència Altés de Gandesa, amb tast de vins ecològics de garnatxa, pícnics, gastronomia i activitats d’enoturisme a la Terra Alta. El celler Herència Altés és un dels més moderns i sostenibles de la Terra Alta. Situat als afores de Gandesa, a la finca de Lo Grau de l'Inquisidor, a dos minuts en cotxe de la capital de la comarca, i a tocar del jaciment ibèric del Coll del Moro, un dels més ben conservats de l'Estat. Herència Altés és un projecte familiar format per Núria Altés i Rafael de Haan, que des del 2010 elabora vins frescos i elegants, entre ells un Vi de Finca Qualificada, La Serra blanc

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials