Experiències

CURS DE TAST I DINAR

Viu una experiència sensorial única
Tast i gastronomiaExperts i winelovers Penedès

Preu: 65,00€ per adult

Reservar

Fes realitat el somni de tastar com un sommelier. Observa el color, ensuma les aromes, tasta les diferències entre tipus de vins, amb més o menys criança, amb diferents varietats... i queda't a dinar en un pati fabulós, a redòs, al costat de la sala de tastos.

El celler proporciona les ampolles i prepara un menú a mida dels assistents, que poden ser entre 8 12 persones.

Com arribar-hi?

Finca El Pont, s/n - 08792 Santa Fe del Penedès
Google Maps
Preu: 65,00€ per adult

Reservar

Giró Ribot

Una masia ancestral on celebrar la vida

Giró Ribot és un celler del Penedès amb masia, ideal per celebrar esdeveniments, o gaudir dels vins i caves al wine bar. Giró Ribot és probablement un dels cellers més polivalents del Penedès. Podeu gaudir del bar de vins, on es pot tastar i menjar, fer una visita al celler, celebrar un curs de tast, fer un dinar amb majúscules en menjadors privats, o d'un esdeveniment per a 200 persones. Són flexibles per adaptar-se a cada cas. Ofereixen solucions de càtering fins a 30 persones, aproximadament. Els espais són encantadors
 

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials