L’experiència de Tast de 4 vins i 8 xocolates de la Cooperativa de Garriguella és una activitat de tast i maridatge a l’Empordà, recomanada per ENOTURISTA.
L'activitat Amants de la xocolata! és una experiència de maridatge amb vins de la Cooperativa Agrícola de Garriguella amb 8 xocolates artesanes gastronòmiques. El tast és molt original perquè combina quatre vins del celler de l'Empordà (un blanc, un negre jove, un negre envellit i un dolç) amb 8 xocolates poc convencionals, de gustos tan singulars com coco, taronja i gengibre, menta, cafà, rom amb panses, canyella i crocant, entre d'altres. La visita comença amb una benvinguda al Celler Cooperatiu de Garriguella, fundat el 1963, amb una breu explicació històrica de la seva fundació, el 1963. A pocs metres visitareu una vinya on hi ha plantades les principals varietats de raïm de l'Empordà. Seguidament visiteu el celler de vins, amb els cups de ciment originals. Finalment, en una de les sales de tastos, fareu el maridatge. A la sortida, trobareu una assortida agrobotiga, amb els productes del celler i de la seva marca de qualitat germana, Celler Gerisena.
Totes les xocolates són de Xocolates 1857, excepte la de caramel, que és de Chocolates Solé.
De dimecres a diumenge, 10:00h. i 12:00 h. A l'hivern a les 11h
* Consulta la web de la Cooperativa de Garriguella per estar al cas d'activitats d'enoturisme esporàdiques, en horaris diferents.
AGROBOTIGA
De dilluns a diumenge, de 9:00 a 20:00
RESTAURANT
De dilluns a diumenge, de 8:30 a 24:00h.
La cuina està oberta fins a les 22:30 h.
Reserves a partir de 10 persones.
IDIOMES
Català, castellà, anglès i francès.
RESERVA PRÈVIA
TRANSPORT PÚBLIC
En tren AVE des de Barcelona -Sants
A l'estació Figueres-Vilafant, uns 55 minuts.
Des d'allà agafar un taxi a Garriguella, uns 15 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, 1:40 h.
Des de Girona, uns 45 minuts.
Des de Figueres, uns 20 minuts.