Experiències

VISITA CLÀSSICA A COVIDES

Passeig pel celler amb tast de vins
Tast de vins Penedès

Preu per adult: 10.00€.
Preu per menor: 5.00€.

Reservar

La Visita Clàssica al celler Covides és l'opció d'enoturisme preferida per conèixer la història del celler, en un tast de vins i caves artesans amb productes de proximitat. Covides és la primera cooperativa de Catalunya, amb més de 700 socis viticultors, repartits en 50 nuclis rurals del Penedès. Amb més de 50 anys d'experiència elaborant vins i caves artesans, la visita us obre la porta a visitar les seves modernes i eficients instal·lacions a la finca Prunamala de Sant Sadurní d'Anoia. Al final, fareu un tast de vins i caves, acompanyat de productes de proximitat. Els tastos s'adapten a cada visitant, que pot contractar diferents opcions en funció dels vins i caves que vulgui tastar. Posteriorment, també podeu passar per l'agrobotiga, on trobareu tots els productes de Covides.

Horaris

De dijous a dissabte a les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00 h.

Diumenges a les 10:00 i 11:30 h.

IDIOMES

Català i castellà, i anglès. 

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible. Mínim 24 hores abans.

Per correu a enoturisme@covides.com

Per telèfon al 600 68 34 19.

Com arribar-hi?

Carretera de Vilafranca a Sant Sadurní d'Anoia, quilòmetre 1 - 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Des de l'estació de tren Sant Sadurní d'Anoia (Renfe Rodalies R4) en taxi fins al celler (uns 3 minuts), o bé a peu (uns 35 minuts).

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 43 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, 15 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, 3 minuts.

 

Preu per adult: 10.00€.
Preu per menor: 5.00€.

Reservar

Covides

Una gran història d'amor a la terra

Visita a Covides, celler de Sant Sadurní d'Anoia, amb agrobotiga, tast de vins i caves i experiències a la natura, on fer enoturisme al PenedèsCovides és la primera Cooperativa Vínicola de primer grau a Catalunya, fundada als anys 60 per viticultors associats per elaborar vins i caves amb personalitatMés de 50 anys després segueixen treballant 2.000 hectàrees de vinya, i exporten el 65% de productes a 50 països dels 5 continents del món. Avui són 700 socis, de 50 nuclis rurals del Penedès, compromesos amb el medi ambient i amb els seus integrants.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials