Experiències

MARXA NÒRDICA A COVIDES

Nordic walking i pilat walk entre vinyes
Esport i aventura Penedès

Preu: 40,00€ per adult , 12,00€ per menors de 18 anys

Reservar

La Marxa nòrdica entre vinyes amb pilat walk a la natura és una de les activitats especials per a grups del celler Covides. Són experiències d'enoturisme que es programen en dies concrets amb un mínim de 10 persones, i un màxim de 25. La marxa nòrdica és un exercici físic integral, que uneix el passeig amb el moviment dels braços amb bastons. El recorregut es fa per les vinyes dels socis de la Cooperativa. Un instructor especialitzat us mostra la tècnica per aprendre les nocions bàsiques. Durant la caminada es fa una sessió de Pilat Walk en plena natura, per acomodar la musculatura amb estiraments i música. Al final del passeig us espera un deliciós esmorzar de pagès amb vins i caves ecològics de Covides. L'esmorzar es molt complert i equival a un dinar: botifarra a la brasa, mongetes blanques, embotits i formatges, pa de pagès i oli d'oliva verge extra del celler Covides. Al final de l'esmorzar fareu una visita a les instal·lacions, que acaba a l'agrobotiga de Covides, on es poden adquirir tots els seus productes artesans i de proximitat.

Què inclou?

  • Marxa nòrdica entre vinyes (uns 40 minuts)

  • Sessió de pilat walk a la natura (uns 20 minuts)

  • Esmorzar de pagès maridat amb vins i caves ecològics de Covides

  • Visita al celler

OPCIONAL

Pack de 10 fotos de grup per 10 €

Horaris

Consultar abans amb el celler.

Programar una visita concertada per més de 10 persones.

IDIOMES

Català i castellà, i anglès. 

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

Per correu a enoturisme@covides.com

Per telèfon al 600 68 34 19.

Com arribar-hi?

Carretera de Vilafranca a Sant Sadurní d'Anoia, quilòmetre 1 - 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 43 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, 15 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, 3 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

Des de l'estació de tren Sant Sadurní d'Anoia (Renfe Rodalies R4) en taxi fins al celler (uns 3 minuts), o bé a peu (uns 35 minuts).

Preu: 40,00€ per adult , 12,00€ per menors de 18 anys

Reservar

Covides

Una gran història d'amor a la terra

Covides és la primera Cooperativa Vínicola de primer grau a Catalunya, fundada als anys 60 per viticultors associats per elaborar vins i caves amb personalitatMés de 50 anys després segueixen treballant 2.000 hectàrees de vinya, i exporten el 65% de productes a 50 països dels 5 continents del món. Avui són 700 socis, de 50 nuclis rurals del Penedès, compromesos amb el medi ambient i amb els seus integrants. Les visites us obren la porta a tastar vins i caves, i descobrir productes de proximitat, a l'agrobotiga de Sant Sadurní d'Anoia. 

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials