Experiències

CAMINS DE COVIDES

Maridatge de formatges amb vins i caves
Tast i maridatge Penedès

Preu per adult: 15.00€.

Reservar

Camins de Covides és una de les experiències d'enoturisme del celler Covides, on culminaràs amb un tast de vins i caves amb formatges artesans de l'obrador Camins del Nord, situat a Sant Sadurní d'Anoia. Covides és un dels màxims exponents de l'enoturisme de proximitat del Penedès. Els seus més de 700 socis viticultors provenen de 50 nuclis rurals del Penedès. El paisatge es degusta en els seus vins i caves, però també en les opcions de maridatge, amb productes artesans i de quilòmetre zero. Després de visitar les modernes instal·lacions, on s'elaboren vins per exportar a més de 50 països dels cinc continents, podreu tastar alguns dels seus vins més gastronòmics amb una selecció de formatges. Potseriorment, podeu passar per l'agrobotiga, a comprovar com aquest univers de productes es tradueix en un rebost responsable

Horaris

De dijous a dissabte a les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00 h.

Diumenges a les 10:00 i 11:30 h.

IDIOMES

Català i castellà, i anglès. 

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible. Mínim 24 hores abans.

Per correu a enoturisme@covides.com

Per telèfon al 600 68 34 19.

Com arribar-hi?

Carretera de Vilafranca a Sant Sadurní d'Anoia, quilòmetre 1 - 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Des de l'estació de tren Sant Sadurní d'Anoia (Renfe Rodalies R4) en taxi fins al celler (uns 3 minuts), o bé a peu (uns 35 minuts).

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 43 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, 15 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, 3 minuts.

 

Preu per adult: 15.00€.

Reservar

Covides

Una gran història d'amor a la terra

Visita a Covides, celler de Sant Sadurní d'Anoia, amb agrobotiga, tast de vins i caves i experiències a la natura, on fer enoturisme al PenedèsCovides és la primera Cooperativa Vínicola de primer grau a Catalunya, fundada als anys 60 per viticultors associats per elaborar vins i caves amb personalitatMés de 50 anys després segueixen treballant 2.000 hectàrees de vinya, i exporten el 65% de productes a 50 països dels 5 continents del món. Avui són 700 socis, de 50 nuclis rurals del Penedès, compromesos amb el medi ambient i amb els seus integrants.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials