Experiències

CAMINS DE COVIDES

Maridatge de formatges amb vins i caves
Tast i maridatge Penedès

Preu: 15,00€ per adult

Reservar

Camins de Covides és una de les experiències d'enoturisme del celler Covides, on culminaràs amb un tast de vins i caves amb formatges artesans de l'obrador Camins del Nord, situat a Sant Sadurní d'Anoia. Covides és un dels màxims exponents de l'enoturisme de proximitat del Penedès. Els seus més de 700 socis viticultors provenen de 50 nuclis rurals del Penedès. El paisatge es degusta en els seus vins i caves, però també en les opcions de maridatge, amb productes artesans i de quilòmetre zero. Després de visitar les modernes instal·lacions, on s'elaboren vins per exportar a més de 50 països dels cinc continents, podreu tastar alguns dels seus vins més gastronòmics amb una selecció de formatges. Potseriorment, podeu passar per l'agrobotiga, a comprovar com aquest univers de productes es tradueix en un rebost responsable

Què inclou?

  • Visita al celler
  • Visita al museu amb instruments antics del laboratori
  • Degustació d'un vi blanc, un vi negre i un cava
  • 3 Formatges de Camins del Nord

Horaris

De dijous a dissabte a les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00 h.

Diumenges a les 10:00 i 11:30 h.

IDIOMES

Català i castellà, i anglès. 

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible. Mínim 24 hores abans.

Per correu a enoturisme@covides.com

Per telèfon al 600 68 34 19.

Com arribar-hi?

Carretera de Vilafranca a Sant Sadurní d'Anoia, quilòmetre 1 - 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 43 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, 15 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, 3 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

Des de l'estació de tren Sant Sadurní d'Anoia (Renfe Rodalies R4) en taxi fins al celler (uns 3 minuts), o bé a peu (uns 35 minuts).

Preu: 15,00€ per adult

Reservar

Covides

Una gran història d'amor a la terra

Covides és la primera Cooperativa Vínicola de primer grau a Catalunya, fundada als anys 60 per viticultors associats per elaborar vins i caves amb personalitatMés de 50 anys després segueixen treballant 2.000 hectàrees de vinya, i exporten el 65% de productes a 50 països dels 5 continents del món. Avui són 700 socis, de 50 nuclis rurals del Penedès, compromesos amb el medi ambient i amb els seus integrants. Les visites us obren la porta a tastar vins i caves, i descobrir productes de proximitat, a l'agrobotiga de Sant Sadurní d'Anoia. 

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials