Pícnic amb embotits, vins de Clos d'Agon i vistes al mar és una experiència de tast i maridatge a l'Empordà, recomanada per ENOTURISTA.
El pícnic amb embotits, vins de Clos d'Agon i vistes al mar és una de les activitats més impressionants d'aquest prestigiós celler de l'Empordà.
L'experiència comença al celler on et fan una explicació i et donen la cistella de pícnic. Aquí comença un passeig entre vinyes i amb les millors vistes a la conca del Tinar i a la Costa Brava. Al llarg del recorregut hi ha diverses taules de fusta en diferents alçades perquè es pugui escollir. El celler sempre recomana arribar a la que està al capdamunt del mirador, que està a uns 15 minuts caminant i que té les millors vistes. Un cop a taula, és moment de buidar la cistella : pa amb tomàquet i oli verge extra de Fontclara, taula de formatges, taula d’embotits, ampolla de vi Amic (a triar entre blanc, rosat i negre), ampolla d’aigua, dues peces de fruita i carquinyols. Un pícnic molt complet per fer sense presses i gaudint del paisatge.
De dilluns a divendres, de 8:00 a 13:00 h, i de 14:00 a 17:00 h.
Dissabtes, de 10:00 a 17:00 h.
Diumenges, de 10 a 14:00h.
Mínim dues persones, i màxim de 15.
RESERVA
IDIOMES
Català, castellà i anglès
TRANSPORT PÚBLIC
En tren o en autobús. Fes la teva ruta a Google Maps.
Com fer enoturisme a l'Empordà en transport públic?
TRANSPORT PRIVAT
Des de Calonge, uns 8 minuts.
Des de Girona, uns 50 minuts.
Des de Barcelona, 1:30 h.