Menú maridat amb vins del Celler Batea al restaurant Miravall, conegut com a experiència Gourmet Plus, és una experiència de tast i gastronomia a la Terra Alta recomanada per ENOTURISTA.
La visita guiada al Celler Batea amb tast de vermut de Batea i dinar maridatge al restaurant Miravall de Batea l'han reconeguda com la millor experiència d'enogastronomia als Premis Vinari d'Enoturisme 2024.
L'experiència comença amb una benvinguda a l'entrada del celler, on us explicaran la història, el clima i les varietats típiques de la Terra Alta. A contuació visitareu el celler: des de les modernes tiner d'acer inoxidable, on fermenten els vins, fins a diferents sales de criança. Un dels moments més espectaculars és visitar els trulls de ciment, construïts pels socis de la cooperativa els anys 60. En una planta soterrània, entre els dipòsits, hi ha una sala de criança, i també en tenen una específica pels vins que envelleixen en bótes. La visita culmina traslladant-vos al restaurant Miravall, molt a prop del celler, on gaudir d'un menú maridatge amb els vins del celler Batea, pensat especialment per combinar els vins amb el receptari tradicional de la Terra Alta.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, 2:30 h.
Des de Tarragona, 1:15 h.
Des de Gandesa, uns 15 minuts.