Maridatge de 3 vins amb productes típics del Celler Batea és una experiència de tast i maridatge a la Terra Alta recomanada per ENOTURISTA.
L'experiència consisteix en una visita guiada a la cooperativa i tast de tres productes típics de Batea com són la coca de sardina, la botifarra de carn i els panadons o pastissets de cabell d’àngel maridats amb tres vins. El Celler Batea ofereix saboroses visites al celler, acompanyades de degustacions de vins i tapes artesanes, tot elaborat amb productes locals de qualitat. La visita comença davant de la botiga del celler, on us faran una explicació històrica del celler, el poble de Batea, i la comarca de la Terra Alta. El passeig continua per l'interior del celler, amb interessants trulls de ciment construïts pels socis de la cooperativa als anys 60. Actualment, una part dels dipòsits soterranis es pot visitar i s'ha convertit en una sala de criança. La volta segueix per les sales de bótes, on resposen els vins. Al final, a la sala de tastos podreu tres productes típics de Batea amb vins del Celler Batea.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, 2:30 h.
Des de Tarragona, 1:15 h.
Des de Gandesa, uns 15 minuts.
Visita al Celler Batea, amb tast de vins, tours guiats històrics i maridatge gastronòmics de proximitat, recomanat per fer enoturisme a la Terra Alta.
La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.