El Celler Cooperatiu d'Artés et proposa un viatge per la història a través de set vins: el Picapoll jove, el Picapoll fermentat en barrica, el Fumet rosat, els negres Capricis i Cabernets, el cava Lluís Guitart Brut Nature i la Ratafia del Sindicat, amb llonganissa de Solsona i formatge Betara. Reviu 115 anys d'història. Observa les tines de ciment de quan entraven més de 4 milions de quilos de raïm. Escolta com van aconseguir que la varietat autòctona del Bages, el Picapoll, sobrevisqués. Acaba amb un tast a l'Espai Artium.
De dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 17 a 21h.
Divendres, de 9 a 14h i de 17 a 22h.
Dissabte, de 9 a 15h. i de 17 a 22h.
Diumenges, de 9 a 15:30h.
Visites amb reserva prèvia.
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme en transport públic al Bages?
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 60 minuts.
Des de Manresa, uns 10 minuts.