7 vins amb embotits i formatges del Celler Cooperatiu d’Artés és una experiència de tast i maridatge al Bages recomanada per ENOTURISTA.
Sota el nom de "7 vins amb història", el Celler Cooperatiu d'Artés et proposa un viatge a través de set vins: el Picapoll jove, el Picapoll fermentat en barrica, el Fumet rosat, els negres Capricis i Cabernets, el cava Lluís Guitart Brut Nature i la Ratafia del Sindicat, amb embotits de proximitat i formatges de quilòmetre zero. Reviu més de 115 anys d'història. Observa les tines de ciment de quan entraven més de 4 milions de quilos de raïm. Escolta com van aconseguir que la varietat autòctona del Bages, el Picapoll, sobrevisqués. Acaba amb un tast a l'Espai Artium.
De dilluns a dijous, de 9 a 14 h. i de 17 a 22 h.
Divendres, de 9 a 14 h. i de 17 a 23 h.
Dissabtes, de 9 a 15 h. i de 17 a 23 h.
Diumenges, de 9 a 15.30 h.
RESERVA
Recomanable.
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme en transport públic al Bages?
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 60 minuts.
Des de Manresa, uns 10 minuts.
Visita al Celler Cooperatiu d'Artés i l'Espai Artium, ideal per tastar vins, caves, o vermuts amb aperitius i maridatges per fer enoturisme al Bages.
El Bages és una petita zona de vins amb història. Fes una escapada d'enoturisme al Bages, amb pedra seca, vinyes amb boscos i la varietat Picapoll. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Bages, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Pla de Bages.