Experiències

MENÚ MARIDAT COMPLERT AMB TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER

Menja a les mateixes caves que has visitat
Tast i gastronomia Penedès

Preu per adult: 42.95€.
Preu per menor: 21.50€.

Reservar

L'experiència Menú maridat amb caves i visita al celler Canals & Munné és una activitat de tast i gastronomia al Penedès, recomanada per ENOTURISTA.

dinar amb tast de caves

La visita a les caves i dinar al restaurant del celler és l'experiència que té més èxit a Canals&Munné perquè és un paquet combinat de visita i dinar amb productes de temporada a preus molt competitius. Es comença fent la visita al celler que està a peu de carretera. Et regalen una copa i una bossa per dur-la penjada durant la visita a les instal·lacions. Mentre expliquen el procés d'elaboració del cava, serveixen una copa d'escumós. Després parlen dels seus vins i serveixen una segona copa. I en acabar la visita, s'ofereix un aperitiu d'embotits i xips amb una altre copa de cava. 

visita al celler canals i munné

Amb el teu vehicle, et desplaces fins el seu restaurant de cuina tradicional catalana que està al centre de Sant Sadurní d'Anoia. La proposta de menú va canviant per incloure productes de temporada com calçots, bolets, cargols o arròs de llamàntol a l'estiuEl plats que es mantenen són els de carn i verdura a la brasa amb els vins i caves del celler. També hi ha opcions veganes.

QUÈ INCLOU?

  • Regal d'una copa i una bossa per dur-la penjada durant la visita
  • Baixada a les caves on reposen les ampolles
  • Tast comentat d'un cava
  • Visita a la zona de criança de vins 
  • Tast comentat d'un vi
  • Copa extra de cava acompanyada d'un petit aperitiu d'embotits i xips.
  • Menú al restaurant amb primer, segon, postre, cafè, xarrup i vins o caves del celler 

Horaris

Divendres, dissabtes, diumenges i festius per dinar (excepte 24 de juny i 25 de desembre) i ponts a consultar.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible

Com arribar-hi?

Carretera de Sant Sadurní a Vilafranca Km. 0,5 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

De Barcelona a Sant Sadurní d'Anoia, en tren amb Renfe Rodalies R4, amb connexions directes amb moltes altres ciutats de Barcelona i Tarragona.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 45 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 15 minuts.

Des de Sitges, uns 25 minuts.

Preu per adult: 42.95€.
Preu per menor: 21.50€.

Reservar

Canals & Munné

Caves centenàries amb restaurant propi

Visita a Canals & Munné, celler i caves familiar a Sant Sadurní d’Anoia, amb restaurant, on gaudir d’experiències d’enoturisme al Penedès. Un dels punts forts són les ofertes combinades de visita al cellerdinars i calçotades al restaurant de Canals & Munné del centre de Sant Sadurní. Canals & Munné és un celler que fa senzill el turisme del cava. Primer per la seva ubicació: a peu de carretera i amb molt espai d'aparcament. Segon perquè s'hi pot anar sense reserva prèvia, fins i tot els diumenges per la tarda! I tercer perquè ofereixen paquets combinats de visita i dinar amb els productes de temporada a preus molt competitius.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Contacta

També et pot interessar
Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials