L'experiència Menú maridat amb caves i visita al celler Canals & Munné és una activitat de tast i gastronomia al Penedès, recomanada per ENOTURISTA.
La visita a les caves i dinar al restaurant del celler és l'experiència que té més èxit a Canals&Munné perquè és un paquet combinat de visita i dinar amb productes de temporada a preus molt competitius. Es comença fent la visita al celler que està a peu de carretera. Et regalen una copa i una bossa per dur-la penjada durant la visita a les instal·lacions. Mentre expliquen el procés d'elaboració del cava, serveixen una copa d'escumós. Després parlen dels seus vins i serveixen una segona copa. I en acabar la visita, s'ofereix un aperitiu d'embotits i xips amb una altre copa de cava.
Amb el teu vehicle, et desplaces fins el seu restaurant de cuina tradicional catalana que està al centre de Sant Sadurní d'Anoia. La proposta de menú va canviant per incloure productes de temporada com calçots, bolets, cargols o arròs de llamàntol a l'estiu. El plats que es mantenen són els de carn i verdura a la brasa amb els vins i caves del celler. També hi ha opcions veganes.
Divendres, dissabtes, diumenges i festius per dinar (excepte 24 de juny i 25 de desembre) i ponts a consultar.
IDIOMES
Català, castellà i anglès
RESERVA PRÈVIA
Imprescindible
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?
De Barcelona a Sant Sadurní d'Anoia, en tren amb Renfe Rodalies R4, amb connexions directes amb moltes altres ciutats de Barcelona i Tarragona.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 45 minuts.
Des de Vilafranca del Penedès, uns 15 minuts.
Des de Sitges, uns 25 minuts.