Experiències

ESMORZAR A CAN RÀFOLS

Vi, embotit i formatge a la cuina de la masia
Tast i gastronomia Penedès

Preu: 35,00€ per adult

Reservar

La visita Esmorzar a Can Ràfols és una experiència enogastronòmica del celler Can Ràfols dels Caus. L'activitat comença amb un tast de dos vins del celler (un escumós i un vi blanc), acompanyat d'embotits i formatges artesans a la cuina de la masia, del segle XVI. És un espai encantador, que conserva el mobiliari i la decoració de principis de segle passat. Des d'aquí descobrireu la història, la filosofia i la visió de Can Ràfols dels Caus, el celler fundat per Carlos Esteva. L'experiència continua al mirador amb vistes al Massís del Garraf, a les vinyes, i al celler integrat a la roca. Una experiència espectacular al Penedès.

Horaris

De dilluns a diumenge, a les 10:00

IDIOMES

Català, castellà i anglès.

Les visites en anglès es fan de dilluns a divendres.

El preu de la visita en anglès és de 42€ per persona.

Els dissabtes i diumenges només visites privades anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescidible.

Per correu a enoturismo@causgrup.com.

Per telèfon a (+34) 93 897 00 13.

Com arribar-hi?

Finca Can Ràfols dels Caus, s/n - 08793 Avinyonet del Penedès
Google Maps


TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?

En tren i autobús, 1:45 minuts aprox.

Des de l'Estació de Sants (Barcelona), Rodalies Renfe R4 fins a Molins de Rei.

De Molins de Rei, agafar el bus L57A de Soler i Sauret a l'Avinguda Barcelona-Progrés.

26 parades fins a la parada Santa Margarida 10, a la N-340, Avinyonet del Penedès.

Caminar 1,9 km. fins al celler.

Consultar a Google Maps.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 20 minuts.

Des de Sitges, uns 30 minuts.

Preu: 35,00€ per adult

Reservar

Can Ràfols dels Caus

El celler incrustat a la roca del Garraf

Visita a Can Ràfols dels Caus, celler incrustat a la roca del Massís del Garraf, projecte personal de Carlos Esteva, on fer enoturisme al Penedès. La visita us descobeix un celler únic a Europa. És el projecte vital de Carlos Esteva (mort el 2023) i la seva família. Una història excepcional, que comença el 1979, quan el jove viticultor s'instal·la a l'antiga masia dels avis, original del segle XVI. Poc a poc, introdueix noves varietats de vinyes i tècniques de conreu innovadores, que el porten a elaborar vins amb reconeixement mundial. Els vins de Can Ràfols són la culminació d'un viatge que es pot recòrrer amb experiències d'enoturisme inoblidables.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials