Collir i trepitjar raïm amb esmorzar de pagès a Finca Ca N'Estella és una experiència de família i menuts al Penedès recomanada per ENOTURISTA.
Trepitjar raïm i esmorzar a Finca Ca N'Estella és una experiència única que es pot fer només durant les setmanes que es cull el raïm en aquesta autèntica masia tan propera a Barcelona. Tots els caps de setmana de setembre i octubre, es pot anar a passejar entre vinyes, trepitjar raïm i degustar un bon esmorzar. A la taula, posen embotits i formatges de proximitat entre d'altres coses, i per beure serveixen vi pels adults i most pels petits. Una activitat pensada per fer en família o amics i una manera lúdica d'aprendre el procés d'elaboració del vi. L'experiència també inclou la visita a aquest celler familiar, que és una masia del 1800, envoltada de vinyes i boscos.
Tots els dissabtes i diumenges de setembre i octubre a les 10.00 h.
RESERVA
Imprescindible.
IDIOMES
Català i castellà
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?
En tren*. Barcelona. FGC Plaça Espanya - Sant Esteve Sesrovires, uns 50 minuts.
A peu fins el celler, uns 30 minuts. Taxi des de Sant Esteve, uns 5 minuts.
En tren* i autobús, Barcelona. FGC Plaça Espanya - Martorell Enllaç, uns 40 minuts
Autobús TB/LL des de Martorell, direcció La Beguda Alta, parada al Parc de Ca n'Amat.
A peu, uns 20 minuts. Taxi des de Martorell, uns 5 minuts.
*Consulteu horaris de les línies R5, R6, S4 i S8 de Ferrocarrils de la Generalitat.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 25 minuts.
Des de Martorell, uns 10 minuts.
Des de Vilafranca, uns 30 minuts.
Aparcament gratuït per a més de 100 vehicles.