Maridatge de 4 vins i 4 formatges a a Abadal és una experiència de tast i maridatge al Bages recomanada per ENOTURISTA
La visita amb tast de vins i formatges del celler Abadal és una experiència de maridatge per assaborir vuit segles d'història a través dels vins i els formatges. L'activitat inclou una visita a l'interior de la Masia Roqueta, originària del s.XII, amb nombrosos cellers soterranis, bótes antigues i estances per on sembla no haver passat el temps. Al costat de la masia, observareu les vinyes, i coneixereu el cicle vegetatiu, i les varietats més arrelades al Bages. Després fareu una visita al celler d'elaboració, on us detallaran com fan els vins. Tancareu la visita amb un maridatge de quatre vins del celler amb quatre formatges.
Consulteu els dies disponibles al calendari d'Abadal.
Aquesta activitat s’efectuarà si s’arriba al mínim de 4 persones.
IDIOMES
Català, castellà, o anglès.
També es pot fer bilingüe, segons el grup.
RESERVA PRÈVIA
Imprescindible.
Per correu a visita@abadal.net
Per telèfon al (+34) 666 732 969
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Bages en transport públic?
En tren i autobús des de Barcelona, unes 3:00 h.
Plaça Espanya FGC - Manresa.
Connexió amb busos Manresa-Santa Maria d'Oló.
Caminar 30 minuts fins al celler.
En taxi des de Manresa, uns 20 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 70 minuts.
Des de Manresa, uns 20 minuts.
Des de Vic, uns 25 minuts.
Aparcament gratuït, amb capacitat per a més de 100 vehicles al celler.