Tast de 10 vins exclusius i tour per la història del celler Abadal és una experiència per a experts i winelovers al Bages recomanada per ENOTURISTA
Tast de 10 vins exclusius i tour per la història del celler Abadal és la visita que al celler anomenen "10 copes, 10 vins". És un recorregut per la història d'aquest celler a través dels seus vins més icònics. L'activitat us permetrà visitar de manera privada l'interior de la Masia Roqueta, originària del s.XII, amb nombrosos cellers soterranis, bótes antigues i estances per on sembla no haver passat el temps. Al costat de la masia, observareu les vinyes, i coneixereu el cicle vegetatiu, i les varietats més arrelades al Bages. Després fareu una visita privada al celler d'elaboració, on us detallaran com fan els vins. La visita segueix amb un tast dirigit de 10 vins exclusius en un ambient selecte. Entre les copes, hi ha anyades antigues, un ranci d’edició limitada, l'innovador Dolç de Foc Flama i alguns vins experimentals.
Consulteu els dies disponibles al calendari d'Abadal.
Aquesta activitat s’efectuarà si s’arriba al mínim de 4 persones.
Català, castellà, o anglès.
També es pot fer bilingüe, segons el grup.
Imprescindible.
Per correu a visita@abadal.net
Per telèfon al (+34) 666 732 969
Al web de reserves del celler Abadal
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Bages en transport públic?
En tren i autobús des de Barcelona, unes 3:00 h.
Plaça Espanya FGC - Manresa.
Connexió amb busos Manresa-Santa Maria d'Oló.
Caminar 30 minuts fins al celler.
En taxi des de Manresa, uns 20 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 70 minuts.
Des de Manresa, uns 20 minuts.
Des de Vic, uns 25 minuts.
Aparcament gratuït, amb capacitat per a més de 100 vehicles al celler.