Brunch amb vins de prestigi entre vinyes a Abadal és una experiència de tast i maridatge al Bages recomanada per ENOTURISTA
El Brunch entre vinyes del celler Abadal és una activitat per conèixer la història dels vins al Bages i submergir-te en una experiència entre vinyes i natura. L'activitat comença amb una visita a l'interior de la Masia Roqueta, originària del s.XII, amb nombrosos cellers soterranis, bótes antigues i estances per on sembla no haver passat el temps. Després anireu a les vinyes. Durant el passeig descobriureu la riquesa de les finques menudes, a prop del bosc, pròpies de la zona del Bages. Allà coneixereu el cicle vegetatiu, i les varietats més arrelades a la comarca. Després fareu una un brunch a les vinyes, amb aperitius casolans i vins del celler en plena natura.
Consulteu els dies disponibles al calendari d'Abadal.
Aquesta activitat s’efectuarà si s’arriba al mínim de 4 persones.
IDIOMES
Català, castellà, o anglès.
També es pot fer bilingüe, segons el grup.
RESERVA PRÈVIA
Imprescindible.
Per correu a visita@abadal.net
Per telèfon al (+34) 666 732 969
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Bages en transport públic?
En tren i autobús des de Barcelona, unes 3:00 h.
Plaça Espanya FGC - Manresa.
Connexió amb busos Manresa-Santa Maria d'Oló.
Caminar 30 minuts fins al celler.
En taxi des de Manresa, uns 20 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 70 minuts.
Des de Manresa, uns 20 minuts.
Des de Vic, uns 25 minuts.
Aparcament gratuït, amb capacitat per a més de 100 vehicles al celler.