Família Torres Priorat

Una de les marques més admirades del món
Priorat
Experiències

Família Torres Priorat es troba als peus de la Serralada del Montsant, en un amfiteatre de vinyes de llicorellaFamília Torres Priorat només fa visites privades i tours professionals. L'edifici de vidre i ferro està situat a la part alta d'una falda plena de costers i és obra de l'arquitecte Miquel Espinet. Les vistes són excepcionals, perquè tot el protagonisme és pel paisatge.

Com arribar-hi?

Finca la Solteta, s/n - 43737 El Lloar
Google Maps

 

 

RECOMANAT

Image

família torres priorat

El trajecte fins el celler permet gaudir d'un paisatge 100% Priorat: costers de llicorella, vinyes petites i pronunciades pendents. El celler és als afores d'El Lloar i regala unes precioses vistes a aquest petit poblet. La Serralada del Montsant s'alça majestuosa just al darrere. A dins, unes imponents vidrieres formen la part més visible del celler, que viu abocat a les vinyes. Així, el paisatge continua sent el protagonista absolut també a l'interior del celler. Aquesta intenció es fa encara més evident amb el balcó fet de vidre i metall que recorre tot el frontal del celler.  

VINS DEL PRIORAT

La sala de tast del celler és un gran espai diàfan amb vistes a les vinyes. És una elegant sala on les vidrieres destaquen damunt de les taules i els sofàs blancs. La minimalista decoració consisteix en unes espectaculars fotografies del Priorat en blanc i negre a les parets. Visitar el celler de Família Torres al Priorat està reservat només a professionals com sommeliers o distribuïdors.

Image

VINS DE FAMÍLIA TORRES

L'interior és sobri, funcional i molt pràctic. Al celler treballen amb tines d'acer inoxidable, botes de roure, fudres, i dipòsits de formigó buscant la màxima expressió dels vins de la DOQ Priorat, a través de l'enòleg Jordi Foraster i el seu equip. Família Torres elabora quatre vins al Priorat: el versàtil Secret del Priorat, el clàssic Salmos Vi de Vila, el singular Perpetual Vinyes Velles i l'exclusiu Mas de la Rosa (aquest últim és un dels Vins d'Antologia de Família Torres). Descobreix la història increïble que hi ha darrera del vi Mas de la Rosa

EL TERRER DEL priorat

Els sòls de pissarra, també coneguda com llicorella, són l'element que més personalitat dóna als vins del Priorat. Els ceps han d'enfonsar les arrels en aquesta llicorella per trobar aigua en  terreny sec i abrupte. És el protagonista absolut de les vinyes que envolten el celler. 

Image

ADN DOQ PRIORAT

Família Torres vinifica en aquest celler el seu exclusiu Mas de la Rosa (procedent d'una impressionant vinya a Porrera) i també els altres tres vins de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat com són el Perpetual, el Salmos i el Secrets del Priorat, la incorporació més recent. Són vins negres elegants i aromàtics on predominen les varietats tradicionals de la zona com la garnatxa i carinyena.

Priorat

Terra de vins DOQ Priorat i DO Montsant
Priorat

El Priorat és la zona de vins més admirada de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Priorat, terra indòmita i aparador d'història del vi. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Priorat, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials