Pascona

Un walking tour segur entre vinyes
Priorat DO Montsant

És una experiència totalment segura entre les vinyes a les afores de Falset. Un passeig d'una hora i mitja en un entorn natural que és la finca i on tastareu tots els vins de la propietat al peu de la vinya on neixen. Es diu Walking tour i es pot fer en grups de deu persones.

Image


 


Judith
Judith
La història de Pascona podria haver sigut ‘Falcon Crest’. Una família amb ADN de vi i moltes històries. El celler viu una segona vida des que l’hereu, Toni Ripoll, la va convertir en una autèntica start-up. El celler és una carta d’amor a la tradició. I la visita és un vassallatge a la terra.
Els vins són un obsequi per cada parent (‘Lo pare’, ‘La mare’, ‘Lo petitó’, ‘La germana’) i tenen quatre vins especials, com La Maria Ganxa, el Trencaclosques i l'Home del Sac.

Image

David
David
Toni Ripoll diu que elabora el vi “a partir del Google Earth”. Perquè van dividir la finca a vista d’ocell (o satèl·lit) en tres grans espais en funció del terra: argila, granit i llicorella.
Ells han batejat la seva proposta com un “Walking tour”. Es tasta un vi a peu de cada vinya on es produeix mirant el paisatge. Una dada important: als cinc minuts d'haver començat a caminar, ja baixa el primer glop de vi per la gola. És un passeig d'entre 1'5h i 2 hores on s'acostumen a tastar sis vins del celler.

ImageDADES PRÀCTIQUES
La visita costa 15€ per persona i es tasten sis vins. Demanen que reserveu amb antel·lació. Us donaran un barret per protegir-vos del sol i si els voleu, guants i mascareta. Sempre les fa en Toni Ripoll, que us pots explicar en primera persona la història de la família i del celler. Es poden fer visites tots els dies de la setmana en dos torns, a les 10.30h o a les 18h. 

Image

Adreça
Fontanals, s/n
43730 Falset

Vins de Pascona
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials