Pascona

Un walking tour per les vinyes
Priorat DO Montsant

La història de Pascona podria haver sigut ‘Falcon Crest’. Una família amb ADN de vi i moltes històries. El celler viu una segona vida des que l’hereu, Toni Ripoll, la va convertir en una autèntica start-up. El celler és una carta d’amor a la tradició. I la visita és un vassallatge a la terra. Durant una hora i mitja camineu per la finca i tastareu tots els vins de la propietat al peu de la vinya on neixen. Es diu Walking tour.

Image 


Judith
Judith
Els vins són un obsequi per cada parent (‘Lo pare’, ‘La mare’, ‘Lo petitó’, ‘La germana’) i tenen quatre vins especials, com La Maria Ganxa, el Trencaclosques i l'Home del Sac.
Toni Ripoll diu que elabora el vi “a partir del Google Earth”. Perquè van dividir la finca a vista d’ocell (o satèl·lit) en tres grans espais en funció del terra: argila, granit i llicorella.
Image

David
David
Ells han batejat la seva proposta com un “Walking tour”. Es tasta un vi a peu de cada vinya on es produeix mirant el paisatge. Una dada important: als cinc minuts d'haver començat a caminar, ja baixa el primer glop de vi per la gola. És un passeig d'entre 1'5h i 2 hores on s'acostumen a tastar sis vins del celler.

ImageDADES PRÀCTIQUES
La visita costa 15€ per persona i es tasten sis vins. Sempre les fa en Toni Ripoll, que us pots explicar en primera persona la història de la família i del celler. Cal reservar per mail amb dos dies d'antel·lació. Es poden fer visites tots els dies de la setmana però els millors dies són de divendres a dilluns.  

Image

Adreça
Fontanals, s/n
43730 Falset

Vins de Pascona
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials