Vidbertus

Celler i organitzador de paquets turístics
Conca de Barberà DO Conca de Barberà

El celler Vidbertus és una història d'èxit del talent de la Conca, mimat al Viver de Celleristes. Són un grup de joves que poden explicar en primer persona com han evolucionat els vins de la Conca i com conviuen la tradició amb la modernitat. I poden fer de central de reserves: us munten una jornada personalitzada perquè conegueu la Conca. Per exemple: esmorçar a les seves vinyes i visita a les Coves de l'Espluga i dinar amb maridatge. El celler té dos seus: la més bonica és un antic celler del 1890 a l'Espluga de Francolí. L' altre és al Viver de Celleristes, on fan el vi. La primera anyada va ser el 2009 i des de llavors no han parat de crèixer. Des dels vins més compromesos amb el Trepat, com el Cup 3, fins al més alt la la gamma el 996. Totes les seves ampolles tenen aquesta forma d'espatlles quadrades característica del celler. A la vinya, fan una agricultura ecològica, mínimament invasiva i sense químics, deixant que la coberta vegetal doni als vins tota la seva personalitat.


Judith
Judith
Per fer les dues visites més senzilles, no cal reservar i això permet improvisar. Els dissabtes i diumenges al matí, entre les 10h i les 14h, us podeu presentar al celler i us atendran. Totes dues es fan al celler antic, que és un bonic edifici construit per marxants de vi. Primer projecten un vídeo per presentar el celler (tranquils, que és molt curt). Té gràcia perquè la projecció és dins d'un antic cub de pedra, on es guardava el vi, i que ara s'ha restaurat. A la visita bàsica, es tasten tres vins joves per 6€ i dura uns 20 minuts. Si voleu tastar tres vins amb criança, el preu és de 9€. I si després compreu alguna ampolla, la visita us pot sortir gratis.
Image

David
David
Ofereixen altres dos tipus de visites més completes i amb aquestes sí que s'ha de reservar. La primera opció es fa al Celler de Viveristes, un lloc singular, un invent de la Conca on cellers petits fan coworking. La visita inclou quatre vins a escollir i un aperitiu amb productes de la zona com bull, llonganissa o formatge per 15€. Si voleu beure el seu vi premium, el 996, ofereixen un tast vertical des de la primera anyada (2009) fins al 2014 per un suplement de 10€. La quarta visita inclou passeig en 4x4 fins a les vinyes. El tast del quatre vins es pot fer al camp o al celler, a gust del consumidor i són unes dues hores. El preu són 25€ i cal un mínim de 2 persones.
ImageDADES PRÀCTIQUES
Pels 2 tipus de visites més completes sí que demanen que se'ls avisi amb dos dies d'antel·lació, per correu o per telèfon. En canvi, per anar a veure'ls i tastar els seus vins, tenen obertes les portes els caps de setmana al matí. Estan oberts a organitzar experiències molt personalitzades on es barregi el vi amb altres tipus de visites com culturals.
Image

Adreça
Anselm Clavé, 13
43440 L'Espluga de Francolí

Vins de Vidbertus
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials