







Altavins Viticultors
La visita a un dels cellers de Batea que transmet més bé l'essència de la Terra Alta és Altavins Viticultors. Les visites us permetran descobrir el passat riquíssim de Batea, el cor vínícola de la comarca, on hi ha més de la meitat dels cellers de la Denominació d'Origen. Altavins és un elaborador que excel·leix amb les garnatxes: blanca, negra (o fina) i sobretot peluda. Joan Arrufí, conegut popularment com a 'Papeles' és un dels viticultors que més ha lluitat perquè aquesta varietat ancestral doni vins negres d'alta qualitat. Altavins és una fusió entre passat i futur. Tastant els seus vins es pot viatjar en els temps: des de la garnatxa blanca de l'Ilercavònia, els primers íbers que van poblar Batea, passant pels vins negres Domus i Tempus, un homenatge als romans; fins a culminar amb l'Almodí, una connexió amb els àrabs que van governar Batea. El passat del poble es pot apreciar passejant per l'antiga Vila Closa medieval, molt ben conservada gràcies a l'aïllament històric i la falta d'inversions a la comarca. Però sobretot visitant Altavins, que té un equip d'enoturisme dinàmic, pròxim i autèntic, que no pot dissimular l'amor per la terra i la història.


-
- Desenvolupen un pla de prevenció contra el Covid-19.
- Mantenen distància social als espais comuns i les àrees amb seients.
- Treballen amb grups reduïts. Limiten les visites a la legislació vigent, prioritzant unitats familiars i evitant en la mesura del possible mesclar grups diferents.
- Prioritzen les activitats a l’aire lliure. En les visites interiors, estableixen itineraris segurs diferenciats d’entrada i sortida, amb espais de ventilació.
- Desinfecten les taules i les cadires després de cada consum. Les copes i els plats estan higienitzats per a cada visitant.
- El personal que atén els visitants fa servir mascaretes i guants. Les àrees de treball de la visita estan separades per evitar contacte amb el personal no-turístic.
- Dispensen gel hidroalcohòlic en diferents espais de la visita. Amplien la neteja en els espais de la visita. Els lavabos estan desinfectats amb constància i disposen d’aigua i sabó.
- Posen a disposició dels visitants els pagaments automatitzats, sense intercanvi d’efectiu.
- Els proveïdors apliquen les mesures sanitàries en la manipulació i preparació dels aliments i serveis que us puguin oferir.
- Els empleats es prenen la temperatura abans de cada jornada laboral i segueixen un codi de bones pràctiques per facilitar-vos la visita.