





Quim Batlle
El celler Joaquim Batlle és un dels més panoràmics de la DO Alella. Des de la part alta de Tiana, a tocar del Parc Natural de la Serralada de Marina, gaudireu d'unes vistes impressionants a la zona de la DO Alella. Des del celler s'albira el mar mediterrani, vistes a la ciutat de Barcelona (que es troba a poc menys de 20 minuts de Tiana), i el parc natural. Les vistes són encara millors des de la part alta de les vinyes. El celler es va construir a finals de la dècada dels 90 a la parcel·la de La Sentiu, un dels pocs pulmons verds en una zona amb una alta pressió urbanística, precisament per la seva bellesa natural. Les vinyes es van plantar a la década del 2000. Tot i la proximitat amb el mar tenen una altura molt considerable, a uns 320 metres sobre el nivell del mar. Això els permet gaudir d'una bona insolació, gaudir del contrast tèrmic entre el dia i la nit i disposar de vents del mar que bressolen els ceps. Aquesta brisa, anomenada Foranell, dóna nom a la gamma de vins del celler.



-
- Desenvolupen un pla de prevenció contra el Covid-19.
- Mantenen distància social als espais comuns i les àrees amb seients.
- Treballen amb grups reduïts. Limiten les visites a la legislació vigent, prioritzant unitats familiars i evitant en la mesura del possible mesclar grups diferents.
- Prioritzen les activitats a l’aire lliure. En les visites interiors, estableixen itineraris segurs diferenciats d’entrada i sortida, amb espais de ventilació.
- Desinfecten les taules i les cadires després de cada consum. Les copes i els plats estan higienitzats per a cada visitant.
- El personal que atén els visitants fa servir mascaretes i guants. Les àrees de treball de la visita estan separades per evitar contacte amb el personal no-turístic.
- Dispensen gel hidroalcohòlic en diferents espais de la visita. Amplien la neteja en els espais de la visita. Els lavabos estan desinfectats amb constància i disposen d’aigua i sabó.
- Posen a disposició dels visitants els pagaments automatitzats, sense intercanvi d’efectiu.
- Els proveïdors apliquen les mesures sanitàries en la manipulació i preparació dels aliments i serveis que us puguin oferir.
- Els empleats es prenen la temperatura abans de cada jornada laboral i segueixen un codi de bones pràctiques per facilitar-vos la visita.