Celler

Torelló Viticultors

Grans escumosos amb 'La Barbequíu"
mapaGelida
Alt Penedès Penedès
Experiències


DESCRIPCIÓ

La finca de Can Martí (Gelida) és un paradís natural. Els Torelló hi viuen des de 1395. Abans hi havia guineus, perdius, falcons, conills, abelles, papallones... que avui segueixen campant per les 135 hectàrees de la finca, a redòs de vinyes, oliveres i boscos. Torelló elabora vins i escumosos Corpinnnat al Penedès. A partir d'ara podeu tastar en un nou espai gastronòmic: La Barbequiú. És molt recomanable passar un dia coneixent el secret de la família: amor a la terra i paciència, molta paciència: més de 600 anys.
Image

RECOMANAT

La Barbequiú és el salt de Torelló a un enoturisme de qualitat i amb espai gastronòmic propi. Els dos germans, Paco i Toni de la Rosa Torelló, al capdavant del celler, han ideat un espai bucòlic, entre vinyes, on assaborir els seus vins i escumosos Corpinnat amb un àpat de luxe. L'oferta contempla visitar el celler, gaudir d'un tast de vins i quedar-vos a fer un menú degustació a La Barbequíu, on els vins i escumosos estan exposats en una preciosa moto-bar vintage: Piaggio Ape del 1964. En un còrner els Torelló hi han posat una taula de so que completa amb música l'experiència sensorial.Image

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Els vins i escumosos de Torelló surten d'una mateixa unitat territorial. A Torelló la natura no es maquilla, ni s’empolaina, ni fa veure que és especial. Ho és. I punt. La masia principal de Can Martí de Baix, on hi ha el celler i les caves és un cortijo a la catalana, amb pati porxat, claustre i piscina. A l'edifici hi viu part de la família. Perquè Torelló és família. La cava havia estat unes antigues cotxeres per carruatges que hi feien parada i fonda. Ara hi ha ampolles, algunes, mínim dos anys; altres, més de deu. A Torelló és dels pocs cellers del país elaboren els seus vins amb llevats naturals i autòctons. És una gran experiència degustar tot aquest resultat en unes taules envoltades de vinyes i d'història.
Image

Adreça
Carretera C-243, km 13.5
08790 Gelida
Google Maps

Vins recomanats del celler Torelló Viticultors
Altres vins del celler Torelló Viticultors
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials