Centre de Visites de Família Torres

El celler de la marca més admirada d'Europa
Alt Penedès DOQ PrioratDO PenedèsDO Conca de BarberàDO Catalunya

El cor del projecte de Família Torres batega a Pacs del Penedès, a tocar de Vilafranca, on hi tenen el Centre de Visites. És el quilòmetre zero d'un projecte que s'escampa per 150 països del món, que agrupa més de 1.300 hectàrees de vinyes, amb cellers al Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i Costers del Segre, en diferents punts d'Espanya, Califòrnia i Amèrica del Sud. La reconeguda com a "marca de vins més admirada del món" ofereix experiències per a tots els públics. Torres fa visites interessants per un enoturista accidental que potser mai més torni a visitar un celler, i té un bon ventall de possibilitats per als amants del vi, a bons preus, paquets flexibles, i possibilitats d'allargar la visita amb tastos maridats o un àpat al Jardí Restaurant El Celleret.
Image         
Judith
Judith
La visita comença a les vinyes del llegendari Mas La Plana, un dels vins més admirats del celler. A peu de vinya contemplareu la gran diversitat de ceps amb què s'elaboren prop de 50 referències de la marca i observareu com es cultiven els ceps. En un trenet us acompanyaran fins al celler Waltraud (que porta el nom de l'esposa de Miguel Torres), una obra arquitectònica monumental. A dins, observareu les botes i foudres on els vins reposen en silenci, observats cada any per milers d'enoturistes. 
Image

David
David
Els tastos que he fet a Família Torres són ordre i aventura. D'una banda són copes de vidre professionals, expressament pensades per fer de l'experiència del tast un plaer. Sovint podreu combinar-ho amb menjars de proximitat, formatges, pernils o menús de productes autòctons al Jardí Restaurant El Celleret. Però també són aventura, perquè si us quedeu amb ganes de tastar més vins hi ha una barra amb personal especialitzat que us guiarà per un atles vinícola: des de vins del Penedès fins a varietats de l'altra banda del món. Tots els vins de la marca. M'agrada perquè s'adapten al visitant, canvien sovint les experiències i tenen una bona capacitat per sorprendre.
Image DADES PRÀCTIQUES
A la seva pàgina web podeu reservar una visita. Hi ha botiga, restaurant i us poden oferir diferents experiències. Hi ha tastos amb maridatge de vins i formatges, o d'ibèrics o gaudir d'un tast selecció de cinc vins escollits per un sommelier que us faran donar la volta al món. Una de les experiències més recomenables és visitar el celler i quedar-vos al restaurant Jardí El Celleret.
Image

Adreça
Finca el Maset, s/n
08796 Pacs del Penedès

Vins de Centre de Visites de Família Torres
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials