El Celleret de Família Torres

El restaurant de la vinya Mas La Plana
Alt Penedès DO Penedès

El restaurant El Celleret, situat al Centre de visites del celler a Pacs del Penedès, és l'excusa perfecta per allargar la visita a Família Torres. Pot ser el complement a una visita, una oportunitat per tastar vins d'arreu del món a copes, i un lloc on maridar vins amb una cuina de territori. És un espai per compartir, des de les ampolles fins al plats. El Celleret està situat en un jardí a tocar de la vinya Mas La Plana, d'on surt un dels vins més emblemàtics de Família Torres.  

Image
Judith
Judith
La carta del restaurant és una carta d'amor... al territori, al paisatge i a l'estòmac. Hem tastat coca de ceba caramelitzada amb botifarra negra, amanida de tomàquet de temporada, ceba tendra i boles de formatge amb el Fransola, un blanc subtil, amb olor de prèssec i cos de seda. Hem gaudit d'un Gall negre del Penedès guisat amb Cabernet Sauvignon, prunes, orellanes i pinyons amb un elegant Mas La Plana negre, sofisticat i evocador. De postres, un cremós de xocolata amb teula de pa de vidre i oli d'oliva verge extra, regat amb un moscatell primaveral, voluptuós i sexy, com el Floralis.  

Image

David
David
No tenia ni idea que Família Torres té prop de 50 referències diferents de vi! Ho descobrireu llegint la carta d'El celleret. No és només un restaurant, sinó que també és un bar de vins, on tastar per copes i ampolles. A la barra o el restaurant, podreu descobrir la història de cada vi, clima i paisatge. Perquè hi ha vins del Penedès, el Priorat, Costers del Segre, Ribera de Duero, La Rioja i Califòrnia. Sense oblidar els escumosos xilens i els vins dolços. Un mapamundi vinícola.   

ImageDADES PRÀCTIQUES
El restaurant El Celleret està obert de dilluns a diumenge, de 9 a 18h. La cuina està oberta des de 12 a 16. La resta del temps, podeu gaudir d'un bar de vins a tocar de les vinyes, a Mas La Plana. Hi ha un espai interior, que es va aixecar on hi havia un antic celler de la família i un elegant jardí a l'exterior amb vistes a Vilafranca i Montserrat. El personal us ajudarà a escollir les ampolles que més s'adiguin amb la vostra tria.

Image

Adreça
Finca el Maset, s/n
08796 Pacs del Penedès

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials