Adernats

La Catedral del Vi de Nulles
Alt Camp DO TarragonaDO Cava

Adernats és el nom propi de la Cooperativa centenària de Nulles, una de les catedrals del vi més impressionants del país. La construcció es remunta al 1919. Encara que actualment les tècniques per vinificar han evolucionat moltíssim, podreu notar la força de la seva història durant la visita. És un celler modern, versàtil, que fa un enoturisme inspirador i que té una gamma de vins i caves de qualitat i reconeixibles, com l'ADN de Macabeu, el Xarel·lo Vermell o l'Adernats 1917. 

Image
Judith
Judith
Adernats col·leciona "ooohs". Els fareu quan descobriu la vetusta façana modernista, la impressionant planta de tines de ciment i les voltes de la part superior, amb unes arcades bellíssimes. Però no només viuen de la imatge. Són prolífics fent activitats. Un cop l'any fan la Festa Major del Vi (Vinitfest), preparen sopars sota les voltes de pedra (Vinitcultura) en una experiència gastronòmica a cegues, fan tastos maridats, a la vinya, amb carros tradicionals i amb calçotades. Imprescindibles.
Image

David
David
Tarragona és una de les DOs més autèntiques, de les que encara té secrets ocults per descobrir. Adernats va un pas per davant pel que fa a visites, perquè tenen una oferta àmplia, generosa i genuïna. Ara bé, no oblideu la qualitat dels seus vins i caves. Hi ha perles per descobrir, com el cava Adernats Pur o l'Adernats XC . Els preus són raonables i la qualitat altíssima. Adernats abandera una DO mil·lenària, de vins imaginatius i desacomplexats. Visiteu-los.
ImageDADES PRÀCTIQUES
La llista d'enoexperiències d'Adernats no s'acaba. Podeu fer la visita amb tast a la Catedral del Vi de Nulles durant tot l'any i per menys de 10€. Si voleu descobrir el paisatge de l'Alt Camp us recomanem la visita amb carro, sota reserva prèvia, que val 25€ per persona. Amb la visita gourmet us fan una masterclass de tast de vins i caves, maridats amb un aperitiu. Per l'època de les calçotades no us perdeu la seva visita especialitzada. I pels amants dels plaers gastronòmics, informeu-vos dels sopars sensorials de Vinitcultura.

Image

Adreça
Estació, s/n
43887 Nulles

Vins de Adernats
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials