Bertha

Un elegant chill out entre vinyes
Alt Penedès DO PenedèsDO Cava

El celler Bertha, elaborador de cava des de fa 35 anysofereix un espai exclusiu per gaudir de caves i vins del Penedès. El nou celler, construït el 2014 sobre vinyes a dos quilòmetres de Sant Sadurní d'Anoia, integrat en el paisatge, ofereix una sensació immersiva. Bertha conrea les seves pròpies vinyes, amb varietats autòctones com el Xarel·lo o el Macabeu. Cada any van ampliant les terres. La història del Josep Torres i la Gemma Flaqué és de superació, constància i esforç. És un celler tan familiar que els caves, Bertha i Ivette, tenen el nom de les seves filles. Els caps de setmana aprofiten l'entorn natural per fer sessions de ioga i pìlates, que sempre acaben amb un esmorzar saludable i cava.

Image
Judith
Judith
Una de les coses que més agrada de la visita al celler és la qualitat dels seus productes. Aquí tot està molt ben cuidat. El cava es serveix ben fred, amb copes de cristall, acompanyat de patates fregides Espinaler, llonganissa de Sant Quintí de Mediona, pernil Joselito, etc. A l'hivern podeu gaudir dels vins dins de la sala de tastos o en un preciós wine bar fet de fusta, comfortable i còmode i amb el bon temps una espectacular terrassa chill out amb vistes a les vinyes. La carta de caves i vins és tan àmplia que podeu repetir perfectament la visita, deixant-vos assessorar pel personal de sala. És ideal per fer un aperitiu abans de dinar o per veure una agradable posta de sol. 
Image  

David
David
La història de Bertha és la del Josep Torres, la Gemma Flaqué i la seva família. El 1989 van començar a elaborar caves a Sant Sadurní d'Anoia, a redós de Montserrat, en un espai privilegiat com el Penedès. Després de molts anys de treballar en un espai reduït, el seu projecte va guanyar prou musculatura per desenvolupar-se com havien somniat: al mig de les vinyes amb un nou celler. S'hi conserva tota la tradició, però les vistes són al·lucinants. El Josep és viticultor i enòleg. Ell i el seu equip tenen cura de les vinyes. La Gema s'encarrega de l'enoturisme, fent que les visites se sentin com a casa.
Image DADES PRÀCTIQUES
Els dissabtes i diumenges, a les 11:00, fan visites gratuïtes i sense reserva prèvia. És un passeig agradable, fugint de tecnicismes, que podeu acabar tastant al celler. També tenen una botiga, on podeu trobar tots els seus productes. L'enoturisme està viu a Caves Bertha. S'hi fan visites, però la majoria de gent hi torna perquè és un espai acollidor on anar a fer un aperitiu, no cal fer la visita, i després gaudir de la gastronomia de la zona. En algunes ocasions s'hi fan concerts, alguns divendres i dissabtes al vespre. Obren portes a les 20h. i us podeu quedar gaudir dels seus productes mentre es pon el sol amb música en directe.
Image  

Adreça
Carretera de Sant Sadurní a Vilafranca Km. 2.4, Camí de la salada, Can Batista
08739 Subirats

Vins de Bertha
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials