Bertha

Disseny, exclusivitat i comfort entre vinyes
Alt Penedès DO PenedèsDO Cava

Toc, toc, 'beautiful people'. El celler Bertha, elaborador de cava des de fa 35 anysofereix un espai exclusiu per gaudir de caves i vins del Penedès. El nou celler construït el 2014 sobre vinyes a  dos quilòmetres de Sant Sadurní d'Anoia, integrat en el paisatge, ofereix una sensació immersiva. És un preciós wine bar envoltat de fusta, vidre i mobles de disseny, amb una terrassa que s'aboca a les vinyes. És un espai de tast on gaudir dels caves i vins del celler, també dissenyats amb estil i artesania.

Image    
Judith
Judith
Els dissabtes i diumenges, a les 11:00, fan visites gratuïtes i sense reserva prèvia. És un passeig agradable, fugint de tecnicismes, que podeu acabar tastant al celler. També tenen una botiga, on podeu trobar tots els seus productes. Els que es queden gaudeixen dels seus caves i vins amb un estoc de productes prèmium, com llonganissa de Sant Quintí de Mediona, patates o pernil Joselito, per tastar en una terrassa amb mobles de fusta, gespa i al costat de les vinyes.

Image  

David
David
La història de Bertha és la del Pep Torres, Gema Flaqué i la seva família. Des del 1989 van començar a elaborar caves a Sant Sadurní d'Anoia, a redós de Montserrat, en un espai privilegiat com el Penedès. Després de molts anys de treballar en un espai reduït, el seu projecte va guanyar prou musculatura per desenvolupar-se com havien somniat: al mig de les vinyes amb un nou celler. S'hi conserva tota la tradició, però les vistes són al·lucinants.

Image DADES PRÀCTIQUES
L'enoturisme està viu a Caves Bertha. S'hi fan visites, però la majoria de gent hi torna perquè és un espai acollidor on anar a fer un aperitiu, no cal fer la visita, i després gaudir de la gastronomia de la zona. En algunes ocasions s'hi fan concerts, alguns divendres i dissabtes al vespre. Obren portes a les 20h. i us podeu quedar gaudir dels seus productes mentre es pon el sol amb música en directe.

Image  

Adreça
Carretera de Sant Sadurní a Vilafranca Km. 2.4, Camí de la salada, Can Batista
08739 Subirats

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials