Burgos Porta

Un amfiteatre amb vistes al Montsant
Priorat DOQ Priorat

En Salvador Burgos i la Conxita Porta han lluitat per dignificar la feina de pagès al Priorat. “Venim de molt avall”, explica en Salvador, que als anys 80 va heretar vinyes dels pares. Eren anys en què al Priorat pràcticament no s’hi plantava vinya i que la terra era carn de Parc Eòlic. Aquesta parella ha conservat vinyes velles i n’ha cultivat de noves. Visitant-los veureu com s’ha preservat un ecosistema únic. És una visita personal, feta pels propietaris, que fan vins honestos i ecològics.

Image


Judith
Judith
M’agrada quan una visita la fa el propietari. És el cas d’aquest celler de Poboleda. Fareu un passeig agradable per la vinya que envolta Mas Sinén, una casa amb 300 anys d’història. I després podreu veure el celler i tastar els seus vins, en una sala amb vistes impressionants a la Serralada del Montsant.

Image


David
David
A Burgos Porta estan orgullosos de la terra i els vins. Sentireu com en Salvador reivindica el renaixement del Priorat, després d’una llarga lluita, i com la Conxita ha viscut de primera mà els grans canvis de la comarca. És el Priorat més personal, autèntic i real. Família, lluita i entusiasme per a la feina.   

Image
DADES PRÀCTIQUES
“Durant les visites no mirem el rellotge”. Si aneu a Mas Sinén, reserveu-vos dues hores per escoltar la història. El millor és que feu una reserva prèvia. En fan dissabte tot el dia i diumenge al matí. La visita surt per 12 € i inclou el tast de tres vins, però és ampliable si teniu ganes de tastar més.  

Image
Totes les imatges són de J. Borrachero (cedides pel celler Burgos Porta) 


Adreça
Mas Sinén s/n
43376 Poboleda

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials