Sanromà

L’autencitat del paisatge de Vila-rodona
Alt Camp DO Tarragona

Els Sanromà fa quatre generacions que són pagesos a Vila-rodona. Eduard Sanromà, el més jove, va estudiar enologia i ha fundat el seu propi celler per expressar l’autenticitat del terrer de Vila-rodona: una terra pobra, aspre, plena de còdols. Vila-rodona és un dels punts més bonics de la DO Tarragona, a prop de Santes Creus, Valls, Tarragona, Salou o Port Aventura. Un reducte de calma que dóna vins frescos i autòctons. 
Image
 
Judith
Judith
La DO Tarragona és vella i bella. Vila-rodona és un dels punts més alts de l’Alt Camp, on la frescor del mar s’engolfa entre les serres del Montmell Miramar. El celler Sanromà es fon amb el paisatge i elabora vins sense maquillar. Visita recomanada per gent que tingui ganes de descobrir petites joies vinícoles, temps per tastar i ganes de descobrir una manera d’elaborar els vins slow. 
Image

David
David
L’Edu Sanromà està boig (pel vi). El seu 'Incorrecte', una parellada brisada, fermentada amb pells, ha tret 90 punts a la Guía Peñín. És el vi més ben valorat de la DO. N’elabora dos més dins de la DO i tres fora, dels que destaquen els ancestrals. Sorprenents, alguns amb poc alcohol, altres amb poc color, tots amb una acidesa provocativa, fruit d’aquesta terra aspre i singular.ImageDADES PRÀCTIQUES
El celler s’adapta a les visites i les visites s’han d’adaptar al celler. Són personalitzades i sense un guió establert. A 20 quilòmetres del mer en línia recta està a prop de Salou, Port Aventura, Reus, Tarragona i Valls. El passeig a la vinya s’adapta a totes les edats, mobilitats i mascotes. El tast es pot fer a la vinya o al celler. Demanen reserva prèvia i grups de menys de 10 persones i prometen mostrar-vos la cara més autèntica de la DO Tarragona.
Image

Adreça
Carrer Barcelona, 2
43814 Vila-rodona

Vins de Sanromà
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials