Centre Interpretació del Cava

Història i cultura amb una copa de cava
Alt Penedès DO Cava

La història del cava a Sant Sadurní d'Anoia podria ser l’argument d’una sèrie Al CIC de la Fassina de Can Guineu la pots descobrir al teu ritme. És una antiga destil·leria convertida en un museu entretingut. A través de pantalles interactives i altres ginys entendreu com Sant Sadurní es va convertir en la capital del cava. Les visites sempre acaben amb una copa de cava i un aperitiu.

Image
Judith
Judith
La visita, de 90 minuts, és una bona porta d’entrada al cava. Descobrireu com es fa, la seva història, esquitxada d'èxits i drames. S'explica com les bombolles han marcat l'evolució de Sant Sadurní. Abans de visitar un celler es dóna una visió de conjunt i es desperta la curiositat per trepitjar després vinyes i caves. Per qui vulgui fer-ho fàcil, ofereixen visites combinades: CIC i després algun celler proper.

Image

David
David
L’edifici havia estat una fàbrica d'esperit de vi construida al 1814. S'expliquen capítols històrics fonamentals però a l’estil d’un conte. El capítol més important és la fil·loxera, un insecte que va capgirar la història del Penedès. Aquí podeu tocar un d’aquests bitxets, encara que virtualment. Entendreu que la la gent va aconseguir fer renèixer el poble i la comarca, després de la tragèdia. 

ImageDADES PRÀCTIQUES
Obren tots els dies de la semana i els festius, excepte els dilluns. Recomanen avisar amb antel·lació de la visita per correu electrònic o per telèfon, per si tenen overbooking o hi ha algún canvi. Però sempre que poden, atenen aquells que improvisen. El preu són 6€ per persona i en molts casos s’apliquen descomptes.

Image

Adreça
Carrer Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials