Cellers d'en Guilla

Visites molt autèntiques a tocar de la Costa Brava
Alt Empordà DO Empordà

Un celler petit que desprèn empordaneïtat i on treballen de forma artesanal. Un refugi envoltat de natura a tocar de la Costa Brava. Aquí només elaboren vins amb varietats autòctones com el macabeu i la carinyena. Però l'estrella és la Garnatxa Roja, que a l'Empordà ha trobat la casa que més li agrada de tot Catalunya. És a dir, que a l'Empordà es cultiva pràcticament tota. Majoritàriament amb garnatxa roja es fa un rosat que és un dels seus vins més reconeguts: 'La Vinya del Metge'. Fan diferents tipus de visites però totes inclouen veure vinya, perquè just davant del celler en tenen. I els serveix per explicar les feines del camp que s'estan fent en aquells moments: poda, verema, etc.   
Judith
Judith
Fan visites molt personalitzades. No tenen un model massa fixe sinó que s'adapten als interessos de qui els visita. Així que expliquen l'elaboració del vi però habitualment ho fan de forma poc tècnica. Es tracta de que la gent surti sabent més coses sobre com es fa un vi i com són els vins de l'Empordà i que ho gaudeixin. Ara però, quan reben a un grup que té més coneixements sobre aquest món, eleven el nivell del discurs. I això ho poden improvitsar perquè els 'cicerones' són el propietari i l'enòleg del celler, depèn del dia. I admeto que poder conèixer un celler escoltant a les seves ànimes, m' agrada.
Image

David
David
Puges al terrat del celler i... sorpresa. Les vistes són de tota la plana de l'Alt Empordà i arriben fins al mar. Així que el landscape és impagable. Aquí es fan els tastos els dies que el temps i la tramuntana ho permeten. Si no, hi ha una sala interior. Fan diferents tipus de tastos, però recomanem el que inclou tres vins (12€ per persona) o encara millor el que acompanya aquests vins d'un bon pa amb tomàquet i embotits de la zona (17€ per persona). En els dos casos, es pot escollir vins joves o més elaborats. 
ImageDADES PRÀCTIQUES
Demanen que es reservin les visites amb antel·lació enviant un correu electrònic. Les fan en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. S'adapten a les necessitats de grups i munten comiats de solter. Estan apartats així que es pot fer soroll. 
Image

Adreça
Camí de Peralada 1, Barri de Delfià
17755 Rabós d’Empordà

Vins de Cellers d'en Guilla
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials