Celler Jordana

Botiga i espai degustació per gourmets a Alella
Maresme DO Alella

Està al centre d'Alella i és una cita gairebé obligada pels amants de les exquisideses: un lloc per comprar-les però també per beure-les i menjar-les. L' ambient a les hores de fer el vermut i del sopar està més que garantit. Tenen més de 500 referències de vi de tot el món, i una cincuantena es poden beure a copes. També hi ha molta oferta de vermuts. I al costat hi podeu posar plats que ja són emblemàtics com el biquini trufat de mortadel·la o el tàrtar de tomàquet amb ventresca de tonyina. Sovint s'hi organitzen tastos de vins.
Judith
Judith
És una de les botigues més antigues d'Alella. Té més de 50 anys d'història i han volgut respectar-ho. Aquesta pàtina 'vintage' es nota a la façana i a l'interior. És un espai amb personalitat i acollidor, per menjar drets damunt de barriques de vins. Tenen una carta excel·lent d'entrepans i de productes 'premium' on la base són les matèries primeres d'alta qualitat. Alguns exemples són les ostres i els formatges d'afinador. Aviat es podrà consultar la carta de vins des del mòbil, estant a casa o al mateix celler. 

Image

David
David
Aquí pots beure't una copa de qualsevol vi elaborat a Alella. També de moltes altres Denominacions d'Origen i d'altres països. Per exemple, tastar un syrah australià, un Chablis o un Montsant. I els preus van desde els 2,75€ fins els 25€ per un prestigiós vi del Priorat. Es defineixen com "fanàtics del vi" i estan orgullosos de tenir ampolles que són autèntiques rareses. Si demaneu consell al Manel, us orientarà perquè tasteu vins diferents als habituals però seguint  la filosofia d'explicar i deixar gaudir de la copa. 

ImageDADES PRÀCTIQUES
Ofereixen la possibilitat de comprar una de les sevs ampolles de vi i per 4€ més, beure-te-la allà mateix. El preu d'un sopar ronda entre els 25-35€ per persona, beguda apart. Tanquen els dilluns al matí i els dimarts tot el dia. La resta de dies laborables fan de 10h a 14h i de 17h a 23h. El cap de setmana obren de 10 a 15h i de 17h a 23h, tot i que acostumen a tancar més tard.

Image

Adreça
Rambla Angel Guimerà, 60
08328 Alella

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials