Can Duran

Un antic cafè amb encant
Maresme DO Alella

Un edifici històric al centre d'Alella on fan plats de sempre, generosos i a bon preu. Estan orgullosos a més, de servir menjar amb molta rapidesa. Amb aquestes característiques no és estrany que a "Can Duran" sempre tinguin gent. La seva història sempre ha estat molt vinculada a la d'Alella. Abans havia estat el "Cafè de baix" i des de l'any 71 té el nom actual. Tot i les reformes, s'ha apostat per mantenir l'esperit dels cafès clàssics amb les taules de marbre i les vigues de fusta al sostre.
Judith
Judith
Per nosaltres, una de les parts més agradables de fer turisme és passar una estona al cafè del poble. I això és "Can Duran". Si a sobre d'esmorzar o fer un cafè, pots menjar-te un bacallà a la llauna, una olla aranesa o tastar la crema borratxa, un invent de la casa, segur que hi tornaràs.
Image

David
David
La casa data del 1780. El pis superior també és com un llibre de la història d'Alella del segle XX. Abans de la Guerra Civil, acollia el Centre Republicà i es deia "La Constància". Després només va poder conservar el nom però es va reconvertir en el cinema d'Alella. Hi ha un llibre escrit amb la història. 
ImageDADES PRÀCTIQUES
Només tanquen els dimecres. La resta de dies es fan esmorzars i dinars a l'hivern. A l'estiu, a més, obren a les nits. Els plats tradicionals sempre poden maridar amb vins i escumosos de la DO Alella.

Image

Adreça
Àngel Guimerà 18
08328 Alella

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials