Mas Salagros Eco Resort

Hotel, restaurant i spa per desconnectar
Vallès Oriental

És el primer resort 100% ecològic de tot l'Estat. Un espai on apartar-se del món per fer un àpat o tot el cap de setmana, en alguna de les seves habitacions amb vistes. El pla perfecte és també poder gaudir del circuit termal. El resort està envoltat de natura, en un espai protegit, al parc de la Serralada Litoral i a només 20 minuts de Barcelona. El curiós és que en un entorn tan privilegiat, els espais interiors són també una delícia pels ulls. 
Judith
Judith
Absolutament tot és ecològic. Els edificis estan orientats al sud per tenir més hores de sol i la pintura de les parets també és respectuosa amb el medi ambient. I els vins no són cap excepció. Hi ha més de 170 referències de vins ecològics, amb una àmplia majoria d'ampolles de la DO Alella. Tot i que també pots trobar ampolles alemanyes o de Nova Zelanda. La gastronomia també és ecològica i amb un aire mediterrani, apostant sempre pels productes de temporada. 
Image

David
David
És un espai cinc estrelles que defensa el model "slow" de vida. Aquí el luxe és aconseguir que els clients desconnectin i que es prenguin el temps necessari per gaudir de les coses. Es pot fer en alguna de les habitacions o al circuit termal o en algun dels seus tres restaurants. El "1497" (data de contrucció de la masia central) és un espai per degustar els plats més elaborats. Al "Cibus" la cuina és més senzilla amb una terrassa espectacular i el wine bar el lloc per fer un vi ecològic i un aperitiu amb estil. Properament, a més, obriran l'"Starlit", un cub totalment de vidre des del que contemplar les estrelles amb una beguda a les mans.
Image
 DADES PRÀCTIQUES
ImageEl ventall de preus és molt gran, pel que fa a les habituacions i als restaurants. Al "Cibus" es pot menjar a la carta a uns preus molt habituals (també fan esmorzars i berenars) i al "1497" el menú degustació ronda els 150€. Les habitacions oscil·len des del 150€ fins els 200€.

Adreça
Riera de Vallromanes, s/n
08188 Vallromanes

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials