Can Roda

Un celler de conte a Santa Maria de Martorelles
Vallès Oriental DO Alella

"Com el Vallès no hi ha res!", sentenciava Pere Quart a les seves Corrandes de l'exili. Masia Can Roda és un celler situat en un dels indrets amb més encant del Vallès Oriental, a la falda del Parc Natural de la Serralada Litoral, lluny del brogit mundà. Descobriu una masia modernista de conte, envoltada de jardins, horts, vinyes i boscos. La visita a Can Roda és una experiència integral: natura, tranquil·litat, productes de l'hort (maduixes, mongetes del ganxet,...) i sobretot els vins del celler, elaborats majoritàriament amb Pansa Blanca, el raïm autòcton de la DO Alella. Can Roda és un massatge per l'ànima, el lloc on fugir de la ciutat, deixar que els menuts corrin pels boscos mentre ens imaginem com deuria ser la vida en una masia senyorial del s.XIX. Una de les experiències enoturístiques més boniques que es poden fer a la zona.   
Image
Judith
Judith
Molt a prop de Granollers Mollet, Santa Maria de Martorelles és un pulmó verd inesperat. Can Roda està entre boscos de fades on fer-hi passeigs romàntics. La darrera proposta del celler és prendre un cistell amb els productes de la terra i fer tastos de vins i productes de l'hort al vostre aire. Les famílies trobaran la pau en passeigs fàcils i còmodes, amb productes deliciosos, de proximitat i vins frescos i reconeixibles. Asseieu-vos a l'ombra dels pins del bosquet, tastant un vi de Pansa Blanca amb prèssec de vinya, o munteu un pícnic en una vinyeta de sauló, el terreny arenós que dóna caràcter a les vinyes d'Alella, gaudint d'un vi negre o d'un escumós de qualitat de la DO Alella. Rodejats de natura us sentireu uns prínceps en un Versailles privat. 
Image 

David
David
Quan arribeu a Can Roda travessareu un bosc profund, on anar oblidant les ciutats. Us plantareu en una era grossa, a redòs de la casa senyorial. Està tal com deuria haver-la pensat Sebastià Bonaplata, l'industrial barceloní que va portar la màquina de vapor des de Londres al Raval de Barcelona, la primera de l'estat. La casa és senzillament preciosa. A dins es conserva el celler i la cuina, els menjadors elegantíssims. Per fora trobareu racons per tastar els vins i gaudir de l'hospitalitat de les germanes Milà, la Pepi i la Rosa, que són el veritable monument del celler. Sempre que hi anem sortim amb l'ànima curada, amb el cor en pau, i amb ganes de tornar-hi ben aviat.

ImageDADES PRÀCTIQUES
El celler de Can Roda us recomana fer reserves prèvies per aprofitar al màxim la seva oferta d'enoturisme. Els passeigs a la vinya són tranquils, còmodes i per a grups reduïts. Us recomanem que feu el tast de vins amb productes de proximitat, que és el millor resum del territori. Són tan generosos que potser no voldreu fer altres àpats per la zona. Tasteu els seus vins de Pansa Blanca, els negres, escumosos i vins dolços d'allà on surten. Can Roda també disposa d'un espai per fer celebracions, amb cuina pròpia i menjador. És un espai elegant, que s'adapta a petits formats. El més bonic és el bon gust amb què converteixen les estones en postals irrepetibles. Combineu-ho amb una visita a la part menys coneguda de la DO Alella, el Vallès i les rutes del modernisme a Granollers o una escapada a La Garriga i Vallromanes.
Image

Adreça
BV-5006 s/n
08106 Santa Maria de Martorelles

Vins de Can Roda
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials