





Abadal
Abadal és un dels cellers amb més història de la DO Pla de Bages. És propietat de la família Roqueta, una llarga generació dedicada al vi i al cultiu de les vinyes. El celler es troba a Santa Maria d'Horta d'Avinyó, a la històrica Masia Roqueta, construïda al S.XII, que es conserva en un magnífic estat. La visita és molt complerta. El celler Abadal us ofereix experiències úniques, envoltats de bosc i vinya, on gaudir dels seus vins elegants amb diferents propostes gastronòmiques. Des d'un modern bar de vins on tastar les referències del celler fins a una visita a la masia, on fer un viatge al passat vinícola de la comarca del Bages, recuperant tradicions, o fent un tomb per les vinyes més velles, on s'hi conserven barraques de pedra seca. L'oferta és complementa amb estades per empreses o pícnics a la vinya per fer sense guia, gaudint del paisatge. Mireu on mireu, tot són detalls i racons amb caliu, meravellosament decorats que mereixen un especial d'una revista d'interiorisme. Les visites (que han estat premiades per la seva qualitat) acaben amb el tast dels seus vins. Fan meravelles amb les varietats autòctones com el picapoll. Un d'aquests racons és el Wine Bar, una terrassa envoltada de natura, obert al mateix horari del celler. Tots els vins del celler es poden beure a copes, amb algun aperitiu i amb assessorament o explicacions si les voleu. Consulteu el detall a EXPERIÈNCIES.



-
- Desenvolupen un pla de prevenció contra el Covid-19.
- Mantenen distància social als espais comuns i les àrees amb seients.
- Treballen amb grups reduïts. Limiten les visites a la legislació vigent, prioritzant unitats familiars i evitant en la mesura del possible mesclar grups diferents.
- Prioritzen les activitats a l’aire lliure. En les visites interiors, estableixen itineraris segurs diferenciats d’entrada i sortida, amb espais de ventilació.
- Desinfecten les taules i les cadires després de cada consum. Les copes i els plats estan higienitzats per a cada visitant.
- El personal que atén els visitants fa servir mascaretes i guants. Les àrees de treball de la visita estan separades per evitar contacte amb el personal no-turístic.
- Dispensen gel hidroalcohòlic en diferents espais de la visita. Amplien la neteja en els espais de la visita. Els lavabos estan desinfectats amb constància i disposen d’aigua i sabó.
- Posen a disposició dels visitants els pagaments automatitzats, sense intercanvi d’efectiu.
- Els proveïdors apliquen les mesures sanitàries en la manipulació i preparació dels aliments i serveis que us puguin oferir.
- Els empleats es prenen la temperatura abans de cada jornada laboral i segueixen un codi de bones pràctiques per facilitar-vos la visita.