El Celler de l'Aspic

El restaurant de Falset que marida gastronomia i vi
Priorat DOQ PrioratDO Montsant

A les taules de l'Aspic, el menjar comparteix protagonisme amb el vi. I aquest és un dels atractius: plats amb productes locals i saber que tindràs més de 800 ampolles per triar, especialment del Priorat i del Montsant. Un altre dels atractius és el Toni Bru, el xef, sumiller i pilar de l'establiment, que habitualment és qui pren nota i fa recomanacions als clients. I val a pena escoltar-lo perquè la carta canvia a cada estació de l'any. Sempre s'ofereixen productes amb ADN de la zona com les patates de Prades o el peix de Sant Carles de la Ràpita o arròs del Delta de l'Ebre.

 
 
Judith
Judith
Un restaurant on "es cuina perquè la gent begui vi". Aquest és el titular que em fa en Toni Bru i que em fa salivar. Són plats que es serveixen poc enmascarats per donar importància a la matèria primera, on aposten per la qualitat. I on difícilment trobareu gustos picants o amargs perquè no milloren una copa de vi. Que el vi és important ho demostra un cub de vidre que destaca al menjador que fa de celler. Hi ha material per contemplar-ho una bona estona fins que repasseu els centenars d'ampolles de vi i escumosos que hi descansen. I un detall que conquista: si no t'acabes el vi, et pots endur l'ampolla.
Image

David
David
És un restaurant amb prestigi i solera que porta 15 anys obert a Falset. Un dels llocs per fer peregrinatge si es presumeix de ser un amant dels plaers de la taula. Un establiment que mima els paladars dels enoturistes. Un lloc on entaular-se tranquil a gaudir de plats saborosos i de bons vins.
ImageDADES PRÀCTIQUES
A més de la carta, tenen tres tipus de menú que van des dels 35€ per persona fins els 65€ amb la degustació de cinc vins. Tanquen els dimecres tot el dia i les nits de diumenge, dilluns i dimarts. Demanen que se'ls truqui per reservar taula.
Image

Adreça
Calle de Miquel Barceló, 31
43730 Falset, Tarragona

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials