Calaix de Sastre

Un bar de vins popular i divertit
Priorat DOQ PrioratDO Montsant

Un espai petit amb una bonica terrassa al bell mig de Falset. Així és el "Calaix de Sastre", un establiment que canvia de cara segons l'hora del dia o el dia de la setmana. Als matins es fan esmorzars, al migdia vermuts i a les tardes i nits dels caps de setmana, són una ambaixada dels vins fets al Montsant i al Priorat. S'autodefineixen com "bar de vins, d'infusions i de cerveses" on es poden menjar uns platillos freds. També fan d''oficina de turisme' perquè saben que són un punt de recepció de visitants. No és un lloc on es guarden coses inversemblants, com diu la definició de Calaix de Sastre, però sí és un espai on tot hi té cabuda. I el Paco, l'amo del local, és la cola que aconsegueix que sigui divertit. 

Image
Judith
Judith
Aquí es poden demanar tapes fredes amb productes de la zona: bull i embotits fets al Priorat, taules de formatge... excepte el pernil de gla que ve de fora. És un bon lloc per obrir la gana o per fer un àpat lleuger. I sempre trobareu ambient. Fan exposicions de fotografies i a l'estiu intenten fer algun concert musical a la terrassa. Ai aquesta terrassa!! sota una de les boniques porxades de la plaça de Falset.
Image

David
David
La decoració del bar és molt elocuent: estanteries plenes d'ampolles de vi i parets folrades amb caixes de fusta de vi. Per si us ho pregunteu, els maniquis tenen a veure amb el passat familiar molt vinculat al sector del tèxtil. Per qui vol una copa de vi, sempre es pot escollir entre quatre o cinc ampolles. I les possibilitats s'amplien molt quan es vol una ampolla: n'hi ha una cincuantena, pràcticament totes del Montsant i del Priorat. A la carta de vins es dona informació i si teniu preguntes, us respondran. 
ImageDADES PRÀCTIQUES
Obert tots els matins de la setmana fins a les 14 h. I de dijous a dissabte també a les tardes, des de les 19h fins a les 22h. Els dissabtes fins les 2h de la matinada. Només tanquen els diumenges a la tarda, però abans haureu pogut gaudir d'un vermut inoblidable. Ep! I els dies festius sempre obren.
 

Adreça
Plaça Quartera, 36
43730 Falset

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials