Vilarnau

Ideal per una visita divertida en família
Alt Penedès DO PenedèsDO Cava

Vilarnau està situat en un dels indrets més bells de Sant Sadurní, a tocar d'Espiells. L'espai és modern, bonic, sostenible i sobretot, vol posar-ho fàcil als visitants. S'agraeix molt que rebin amb una copa de benvinguda, un rosat saborós. El somriure ja no marxa dels llavis. El celler està envoltat de vinya, així que sempre se'n trepitja. Aquí, els guies aconsegueixen explicar de forma divertida com es tracta el cep a tothom, els nouvinguts i els experts. I veure les tines d'acer inoxidable es converteix en un dels hits perquè s'obren les aixetes i es tasta el most o el vi de l'interior. A les caves sempre tenen obres artístiques exposades i el recorregut es fa per espais de treball reals. El final sempre és pel tast, que si el temps ho permet, es fa a l'exterior amb vistes als boscos i les vinyes. Si no, tenen sales interiors amb unes bones vistes. 

Image
Judith
Judith
Combinar els seus caves amb els calçots és una festa. I ho posen fàcil. Els grups grans, de més de 20 persones, poden menjar els ceballots sense moure's de Vilarnau. La visita, cata i calçotada són 58€ pels adults i 28€ pels nens. Si sou menys, podeu visitar el celler i fer la calçotada al restaurant '"Mirador de les Caves" (51€ per adult i desde 22€ pels nens). I per millorar-ho encara més, es pot combinar amb xocolata fent una visita a l'Espai Simón Coll. Una altre de les visites estrella és la de trepitjar raïm, que es fa en època de verema (20€ adults i 15 € els nens). L'experiència és divertidíssima. Uns cups plens de raïm blanc i a trepitjar en parella, família o amics. La millor garantia és que tothom comença fent ganyotes i acaba rient. I tranquils, que el tast es fa amb caves embotellats i amb un aperitiu per compensar l'esforç. 
Image

David
David
Ens crida l'atenció que entre les moltes opcions, es pot visitar la vinya amb segway o amb bicicleta elèctrica. L' únic requisit és que hi hagi un grup de 10 persones i la promesa és que es descobreix paisatge i territori d'una forma molt divertida. I són opcions que ja no ofereixen tants cellers com abans. Moltes de les visites les fa la Maria, una ambaixadora increïble: pròxima, empàtica i detallista. Aconsegueix captar els que han visitat altres cellers i també els que hi van per primera vegada.  
ImageDADES PRÀCTIQUES
És fàcil arribar al celler. Cal reservar abans i recomanen fer-ho a través del web. És una visita molt adecuada per famílies: els pares i els nens la fan per separat. Els petits (entre 8 i 10€ per nen) tenen monitors per explorar la vinya, fer manualitats i tastar most.
Image

Adreça
Finca Can Petit, Carretera d'Espiells km 1,4
08770 Sant Sadurní d'Anoia

Vins de Vilarnau
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials