Hostal Sport Priorat

L'hotel de referència a la zona
Priorat DOQ PrioratDO Montsant

L'Hostal Sport és història viva del Priorat. Tal vegada sigui el lloc que hagi fet més per l'enoturisme i abans que ningú. Va obrir les portes fa 95 anys. Per això, el tracte diferencial, la coneixença del territori i la professionalitat el converteixen en un indret de referència, el punt de trobada per excel·lència. Bar de vins amplíssim, restaurant de qualitat, habitacions ben situades al bell mig de Falset. Des d'allà podreu començar moltes aventures pel Priorat i el Montsant, o podreu trobar un port base on descansar amb una copa de vi a la mà. Qui va a Falset ha de passar per l'Sport, diuen.
Judith
Judith
No us deixeu confondre pel nom. Ni és un hostal ni té gaire relació amb l'esport. És el vi un dels seus punts forts. La seva carta de vins i caves és un passeig per la comarca. La voluntat és tenir almenys una ampolla de cada celler de la zona. Saben que aquests vins del territori és el que busquen els clients. Sense sortir de l’Sport, es pot fer enoturisme.
Però també ofereixen paquets que inclouen la visita a un celler amb fer parada i fonda a l'Sport. Si els mireu, és molt possible que caigueu en la temptació.
Image

David
David
Quan entres per primera vegada, et sorpren. Per la façana costa d’imaginar tots els espais que trobaràs. Els jardins són un gran atractiu a l’estiu igual que la sala d’estar amb xemeneia ho és a l’hivern. Són punts per desconectar del món.
Si us agrada la cuina tradicional, aquí tindreu una alegria. Els plats que més serveixen són la cua de bou, les galtes o els peus de porc, la truita amb suc típica de la zona i el bacallà amb mongetes del ganxet i tomàquet natural, que és el seu plat més premium després de 50 anys servint-lo.
ImageDADES PRÀCTIQUES
Obren absolutament tots els dies de l’any.
Tenen 28 habitacions de preus diferents i salons per a fer reunions de tots els tipus.
A cada època de l’any, trobareu coses atractives a fer.
Image

Adreça
C/ Miquel Barceló 4-6
43730 Falset

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials