Can Calopa

A Collserola hi ha l'única vinya de Barcelona
mapaBarcelona
Barcelonès Barcelona
Experiències


DESCRIPCIÓ
N'hi ha prou amb un cop de cotxe, des de qualsevol punt de Barcelona, per plantar-se a Can Calopa. Un celler singular perquè són les úniques vinyes en territori barceloní, al Parc Natural de Collserola.  Des de fa uns anys, la Cooperativa l'Olivera, que també té celler a Costers del Segre, se'n fa càrrec. El projecte dona feina i acull a 15 persones amb capacitats diverses i risc d'exclusió social. Una masia restaurada del segle XVI i  vins i olis "made in Collserola", que e spoden tastar a una terrassa mirador amb unes vistes molt espectaculars
Image
RECOMANAT
Si us agrada passejar pel Collserola, a peu o amb bicicleta, Can Calopa és un oasi de pau. Esmorzars de forquilla, aperitius amb producte de proximitat, i fins i tot dinars si els aviseu amb temps. La terrassa és un espai preciós, decorat amb bon gust, amb vinoteca de fusta i pedra, un refugi únic. Si teniu ganes d'entaular-vos o fer una festa més privada, demaneu el menjador del Mas, amb una cuina de pedra i una taula de fusta de pagès. Tot autèntic i honest, com els vins secs, dolços i escumosos que elabora la Cooperativa l'Olivera. Una visita fàcil i ràpida.

Image
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Molta gent visita Can Calopa atreta pel projecte social. Actualment hi ha 15 persones que viuen i treballen a la finca. Són persones amb capacitats diverses que participen en tot el que fa el celler. En funció de les seves possibilitats, treballen a la vinya o en l'elaboració del vi o atenen els visitants. I això és un valor afegit. A Can Calopa vinifiquen 15.000 ampolles cada any, que actualment es poden comprar en botigues especialitzades i en algun supermercat. Els coneixereu pel 'Vinyes de Barcelona', l'única vinya plantada dins de la ciutat.

Image
PREGUNTES FREQÜENTS
La terrassa mirador és la seva principal aposta. Les experiències enoturístiques estan subjectes a les mesures anti-Covid aprovades pel Procicat en cada moment. Per això abans de fer qualsevol activitat cal una reserva prèvia, que podeu fer via web o per telèfon. 

Image

Adreça
Masia Can Calopa de Dalt, Carretera BV-1468 4,8km
08017 Barcelona
Google Maps

Vins de Can Calopa
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials