Casa Mariol

El temple del vermut a la Sagrada Família
Barcelonès Barcelona

Casa Mariol és un bar dels de tota la vida al barri de Sagrada Família de Barcelona. Els seus propietaris tenen celler a Batea (DO Terra Alta) i elaboren vins i vermuts artesanals des de fa 100 anys. Un segle de vida i mantenen l'autenticitat. Una de les especialitats de la casa és el vermut artesanal, elaborat (no és conya) amb 150 ingredients, entre herbes aromàtiques i plantes. A Casa Mariol pots tastar tots els seus vins a copes. Són productes bons, assequibles i molt reconeixibles: les seves etiquetes són llegendàries. Però si teniu ganes d'arrodonir l'estada heu de demanar alguna cosa per menjar: des de patates, olives, llaunes de cloïsses o alguns dels plats de la casa.     
Image
Judith
Judith
En una Barcelona plena de franquícies i locals decorats a l'estil nòrdic, hem trobat un bar 'dels de sempre'. Potser fa uns anys aquest adjectiu no era gaire positiu. Ara us asseguro que és tot el contrari. Som molts els que volem entrar en un establiment, entre setmana, per beure una copa de vi o vermut a un preu ajustat i que ens expliquin la seva procedència. I els caps de setmana, es pot anar amb la família i acompanyar aquesta copa d'unes tapes. No marxeu sense comprar un dels excel·lents vins que elaboren al seu propi celler de la Terra Alta.
Image

David
David
Els vermut a granel és el producte estrella del local, sobretot els diumenges. Els cambrers diuen que acaben amb "tendinitis" de servir-ne tants. I el secret de l'èxit és la senzillesa: un got amb 2 glaçons de gel, un bon raig de vermut i un pinxo amb oliva i rodanxa de llimona pel blanc o de taronja pel negre. No cal ser enòleg per notar el gust de carmel i de vainilla. És el vermut perfecte en només cinc passos. 

ImageDADES PRÀCTIQUES
Casa Mariol obre tots els dies. Tots els matins i migdies i els divendres fan horarí de matí i de tarda-nit. Els preus són econòmics. Un got de vi, cava o vermut de Casa Mariol ronda els 2'50€ Molts dels seus cliens habituals compren vins a granel. Ara fan lots per emportar a casa com el lot de vermut. Casa Mariol també és un dispensador de gresca. Un cop a l'any organitzen una sonora activitat, el Ball del Vermut, on una orquestra de poble interpreta temes de tota la vida mentre les famílies amb nens ballen i canten amb una beguda a la mà. Les festes de poble dutes a Barcelona.
Image

Adreça
Carrer del Rosselló, 442
08025 Barcelona

Vins de Casa Mariol
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials