Casa Mariol

Un bar com els de tota la vida
Barcelonès Barcelona

A prop de la Sagrada Família, hi ha un lloc de trobada pels veïns de sempre. Un wine bar amb vins i vermuts a granel. El local no tanca mai. És un d'aquells establiments que els parroquians visiten a diari i on el cambrer ja no li cal preguntar què volen perquè sap la resposta. El panorama es diversifica els caps de setmana quan majoritàriament hi ha gent jove i famílies. Aquí serveixen vins i vermuts de Casa Mariol, el celler que es va establir a Batea (Terra Alta) el 1945. Són la tercera generació! Un dels seus vermuts negres és un dels millors de tota Catalunya, segons els premis Vinari. A l'oferta de tapes fredes, hi ha les patates braves o els xampinyons. Coneixent l'origen dels vins, té molt sentit que també es pugui demanar un tros de coca de recapte. Casa Mariol també és coneguda pels 'saraus' que organitza. Dos cops a l'any organitza la festa "Ball de Vermut" a punts emblemàtics de Barcelona.
Judith
Judith
En una Barcelona plena de franquícies i locals decorats a l'estil nòrdic, hem trobat un bar 'dels de sempre'. Potser fa uns anys aquest adjectiu no era gaire positiu. Ara us asseguro que és tot el contrari. Som molts els que volem entrar en un establiment, entre setmana, per beure una copa de vi o vermut barateta i que ens expliquin la seva procedència.  I els caps de setmana, volem poder anar-hi amb la família i acompanyar aquesta copa d'unes tapes. No marxeu sense comprar un dels excel·lents vins que elaboren al seu propi celler de la Terra Alta: bons i amb etiquetes trencadores.
Image

David
David
Els vermut a granel és el producte estrella del local, sobretot els diumenges. Els cambrers diuen que acaben amb "tendinitis" de servir-ne tants. I el secret de l'èxit és la senzillesa: un got amb 2 glaçons de gel, un bon raig de vermut i un pinxo amb oliva i rodanxa de llimona pel blanc o de taronja pel negre. No cal ser enòleg per notar el gust de carmel i de vainilla. 

ImageDADES PRÀCTIQUES
Obren tots els dies de la setmana. De dilluns a dissabte fan 2 torns: de 10h a 15h, i de 17h a 22h. Els diumenges el trobareu obert als matins, d'11h a 15h. Els preus són econòmics. Un got de vi, cava o vermut de Casa Mariol val 2'50€ com a màxim. I una segona possibilitat és comprar a granel.

Image

Adreça
Carrer del Rosselló, 442
08025 Barcelona

Vins de Casa Mariol
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials