Celler de Can Dani

El llibreter dels vins
Barcelonès Barcelona

El Celler de Can Dani és una institució del barri barceloní de Gràcia. Ja fa més de 30 anys que van obrir a la Travessera de Gràcia. Els clients són fidels, perquè en Dani i la seva família tenen un tracte personalitzat. Hi van els veïns de tota la vida i els nouvinguts que s'instal·len al barri. Té prop de 3.000 referències (vins, escumosos i destil·lats) i la majoria dels vins són catalans. Però absolutament tots són especials. En Dani només ven allò que li agrada. És d'aquells llocs que voldries tenir al costat de casa.

Image
Judith
Judith
El primer dia que vam entrar a la botiga vam quedar enamorats pel servei: discret i educat. Dels llocs que et quedes embadalit mirant els prestatges, i pots remenar-los, sense preguntar de seguida què vols. Dels botiguers que recomanen si els ho demanes i sempre molt bé. En pocs mesos ens vam convertir en clients fidels. A Can Dani hi vam començar comprant vi i vam acabar fent-nos fans
Image
   

David
David
En Dani té part de culpa del nostre amor per l'enoturisme. T'explica com és un vi i amb què beure'l i també t'aconsella si val la pena visitar el celler. Quan era la nostra afició, en aquest taulell ens van ajudar trucant a cellers perquè els anèssim a visitar: des del Somontano, al Priorat... És una botiga de vins i una agència de viatges! Porten molts anys mimant l'enoturisme, molt abans que es posés de moda.

ImageDADES PRÀCTIQUES
El celler de Can Dani està obert tots els dies de la setmana. Als matins, de 9:30 a 14:00 i a la tarda, de 17:00 a 20:30. Els diumenges està tancat. Hi ha un pàrquing al davant on podeu deixar el cotxe. En cas de voler comprar per internet, podeu entrar a la seva web. El Celler de Can Dani ven els seus productes a enterwine.com. Descarteu imitacions. 
Image

Adreça
Travessera de Gràcia, 119, Local 2
08102 Barcelona

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials